Aktivitetspakke rafting og juving

Rafting på Sjoas beste strekning med Sjoas eldste raftingfirma og varm lunsj dag 1.
Juving dagstur inkl. lunsj i juvet dag 2. Transport / utstyr inkl.

En heftig og våt naturopplevelse som passer for alle. Med spesialbygde gummibåter padler vi med opptil 6 personer + guide i hver båt nedover elva Sjoa.
Rafting i Sjoa er verdenskjent. På grunn av elvas ulike nivåer og varierende vanskelighetsgrad tiltrekker Sjoa seg alt fra turister som ønsker å oppleve rafting i Sjoa til profesjonelle elvepadlere som vil utfordre naturkreftene elva har å by på. Felles for oss alle er den fantastiske naturopplevelsen elva gir gjennom sine fosser, stryk og trange juv.

På denne turen rafter vi på den mest populære strekningen som har gjort Sjoa kjent som en av Europas beste raftingelver. Turen er ca. 14 km lang og er svært varierende med rolige partier mellom fossende stryk og trange juv.
Vi kjører hele den klassiske Sjoastrekningen i ett for å få en uavbrutt total naturopplevelse uten distraherende avbrudd underveis. Det blir anledning til å leke seg i de forskjellige strykene og utfordre seg selv for de som ønsker det. Vi tilpasser turen til deltakernes ferdigheter slik at alle skal oppleve mestring og utfordringer.
Etter turen og en god varm dusj serverer vi deilig varm lunsj i vår peisestue og på vår uteterrasse med en fantastisk panoramautsikt over Gudbrandsdalen og elvelandskapet omkring.
Vi viser bilder fra turen i peisestua etter lunsj, og det blir anledning til å kjøpe bilder for de som ønsker det.

Overnatting i 2- eller 4-sengs hytter eller i lavvo i vår villmarkscamp på elvebredden.

Dag 2 : Dagstur juving, en naturopplevelse i trange juv med høye fjell, fosser og dype vannkulper. De trolske juvene byr på nye og grensesprengende utfordringer i vill natur. Vi følger elvefaret gjennom juvet langs elvebredden og i elva.
Vi svømmer, går til fots, klatrer, hopper og rappellerer. Lunsj serveres i juvet.

Address: Gudbrandsdalsvegen 430, 2670 Otta
Email: