Bjorli Skiskole & Skiutleie

Vi har alt du trenger til skiferien. Om du skal carve ned over bakken, kose deg i pudder eller trekke barn i pulk, har vi utstyret for deg.
Serviceinnstilte medarbeidere, som hjelper deg, er selv erfarne skiløpere og det er bare å spørre om det er noe du lurer på.

Alle våre skiinstruktører er DNS-sertifiserte instruktører/lærere, og har alle lang erfaring innen unnervisning av både barn og voksne.

I Skishoppen finner du alt innen klær, hjelmer, briller, ryggskjold, luer, ski, snowboard, skistøvler og mye mere. Vi har produkter fra bla. Missing link, Quiksilver, Salomon, Rossignol, POC, Cebe, Liberty Skis, Salice, Dragon, Uvex, Marker, Bern, Tecnica, Leki, Buff, Svix, Rex, Volki, O`neill, Roxy og flere andre merker.

I vårt Skiverksted hjelper vi deg med alt vedlikehold av utstyret ditt, så du altid er klar til en tur i snøen.

Bjorli er spesielt kjent for sin snøsikre og lange skisesong som strekker seg fra begynnelsen av november til ut april. Her har barn og voksne mulighet for en aktiv og vellykket skiferie. Bjorli har lange, brede og velpreparerte bakker med stor variasjon, fantastiske off-piste muligheter, god plass samt en personlig og autentisk atmosfære som passer alle - fra barnefamilier til hardbarka pudderjegere. Bjorli’s tidlige sesong start er også populært blant alpinklubber og telemarkere som liker de strøkne løyper og den dype løssnøen.
Address: Gardsvegen 13, 2669 Bjorli
Email: