Sail & Ski Jotunheimen

Beliggenhet: Sjodalen
Arrangementssted: Gjendesheim
Kategori: Arrangement
Dato: Lørdag 10 jun 2017 - søndag 11 jun 2017
per pers

fr. 900 NOK

I sommer kaster Gjendebåten loss med feststemte skientusiaster ombord - med kurs for Norges sjuende høyeste fjell. Pakk toppturskiene, bestill overnatting på Gjendesheim og meld deg på tidenes sesongavslutning

Se for deg at du sitter på Gjendebåten, med vind i håret og brunfarge i ansiktet. Du nyter kalde forfriskninger, mens du myser opp mot fjellmassivet bak Memurubu. Smiler, for du kan faktisk se svingene du har satt i snøen ned fra Surtningssue. En shorts, en singlet, litt solkrem og et par feller under skia har fått deg til 2368 meter over havet, til et av Norges mest majestatiske fjell og en av de mest formidable utsiktene i Jotunheimen. Utforkjøringene tilbake til Gjende og båten snaut 1400 meter lavere kommer til å sitte lenge i beina og minnet. En magisk toppturlørdag i Jotunheimen, med ski på beina, og det midt i juni!

Lørdag 10. juni er du velkommen til å delta på dette sommerskieventyret. Vi kaller opplegget Sail&Ski Jotunheimen, og forventer stor pågang. Vær derfor tidlig ute med å melde deg på, samt bestille overnatting på Gjendesheim.

Konseptet er like enkelt som det er unikt og rått: Vi stiller med båtskyss, lokale guider, forfriskninger om bord i Gjendebåten på returen, samt afterski med vedfyrt badestamp, liveband, filmvisning og foredrag på Gjendesheim. Og så håper vi du slår på deg festmiddagen vi arrangerer for å feire at en herlig skisesong toppet ut på beste vis.

80 deltagere er absolutt maksimum, da Gjendebåten ikke har mer kapasitet. Det betyr at du må melde deg på nå dersom du har lyst. Og da lurer du kanskje på hvor ruten går, hvem som guider, hva som er inkludert i påmeldingen, m.m. Alt du trenger å vite finner du her. Og er det noe du lurer på er det selvfølgelig bare å kontakte oss på Gjendesheim.

Vi håper å se deg om bord i Gjendebåten 10. juni, fossende innover mot hjertet av Jotunheimen mens Bessegeggen og Gjendealper glir forbi og stålkantene dine glimter i sola.

Velkommen på historiens aller første Sail&Ski Jotuneheimen!

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
10 Jun
Lørdag 10 jun 2017 18:00 - 00:00 Gjendesheim
11 Jun
Søndag 11 jun 2017 18:00 - 00:00 Gjendesheim

Kontaktinformasjon

Lenker

Prisinformasjon

Priser fra
900 NOK
Prisinformasjon
per pers

Spar & del

Send
Meldingen er sendt!

Velg arrangementer

  • Lør 10 jun 2017 18:00 - 00:00 @ Gjendesheim
  • Søn 11 jun 2017 18:00 - 00:00 @ Gjendesheim
OK

Kart


Kontakt oss

Nasjonalparkriket Reiseliv AS
Ola Dahls Gate 1
2670 Otta

Tlf: +47 61 24 14 44
Send epost

Bestill

Online booking er ikke tilgjengelig via Nasjonalparkriket.no.
Ta direkte kontakt med bedriften.