Fjellfilmfestivalen ved Gjende

Beliggenhet: Sjodalen
Arrangementssted: Gjendesheim
Kategori: Festivaler, Arrangement

Gjendesheim Turisthytte DNT og vi i Fjellfilmgjengen gleder oss til å ta deg imot i høstfjellet i 2017!

Bli med på en helg full av sosial trivsel, fascinerende filmer og flotte foredrag, teltliv, impulskonserter i peisestua på Gjendesheim, aktiviteter og kurs og turer og konkurranser.

Sjekk festivalfilmen fra 2016 for å få følelsen av akkurat hva det er Fjellfilmfestivalen handler om: http://www.fftv.no/fjellfilmen-2016

#fjellfilm (instagram, facebook og twitter)

Du bestiller festivalpass, overnatting i lavvotell og melder deg på aktiviteter på www.ffshop.no. Billettene er i salg fra 3. april 2017. Overnatting inne må bestilles direkte av Gjendesheim.


Fjellfilmfestivalen arrangeres av Stiftelsen Fjellkultur, som er opprettet av forlaget Fri Flyt AS og Den Norske Turistforening. Stiftelsen skal fremme film- og kulturuttrykk knyttet til naturopplevelser. Den ønsker å bidra til økt kvalitet i bredde i formidling av film og kultur knyttet til friluftsliv, samt inspirere til aktiv bruk av natur og å fremme naturvern og sikker ferdsel i fjellet.

Fjellfilmfestivaler finnes over hele verden, men festivalen på Turtagrø var den eneste i sitt slag her til lands da den ble arrangert første gang. I 2012 flyttet Fjellfilmfestivalen til Gjendesheim Turisthytte, etter ni år med festival på Turtagrø. Festivalens navn og sjarm følger med fra vest- til øst-Jotunheimen. På Gjendesheim vil festivalen fortsette sin naturlige vekst både i bredde, kvalitet og omfang i programmet.

Øst-Jotunheimen er rik på historie og byr på turperler du ikke visste fantes. Programmet vil fortsatt være spekket av kvalitetsfilmer du ikke får sett andre steder, alt i en unik ramme hos Norges triveligste bestyrerpar, Marius Haugaløkken og Anne Taagvold på Gjendesheim Turisthytte.

Kontaktinformasjon

Telefonnummer
+47 97 01 42 28
E-post
[email protected]
Nettside
http://www.fjellfilm.no/

Spar & del

Send
Meldingen er sendt!

Velg arrangementer

  • Fre 8 sep 2017 00:00 - 00:00 @ Gjendesheim
  • Lør 9 sep 2017 00:00 - 00:00 @ Gjendesheim
  • Søn 10 sep 2017 00:00 - 00:00 @ Gjendesheim
OK

Kart


Kontakt oss

Nasjonalparkriket Reiseliv AS
Ola Dahls Gate 1
2670 Otta

Tlf: +47 61 24 14 44
Send epost

Bestill

Online booking er ikke tilgjengelig via Nasjonalparkriket.no.
Ta direkte kontakt med bedriften.