Besseggen 1743

Adresse: Gjendevegen 231, 2683 Tessanden Vis kart

Adresse: Gjendevegen 231, 2683 Tessanden

Uten mat og drikke duger fjellfolket ikke! Vi serverer kalde og varme småretter, is og snacks i kiosken ved foten av Besseggen. Vi har også et utvalg av utstyr som kan være kjekt å ha med på tur. Vi har parkering på Reinsvangen og Gjendeosen.

Åpningstidene på kiosken følger båtruta til Gjendebåten. Kiosken har åpent fra kl. 08.00 - kl. 18.00 søndag til torsdag, og 08.00 - 21.00 fredag og lørdag. Kiosken åpner senest 30 minutter før første båtavgang i høysesongen. Hos oss kan du sitte inne eller ute mens du venter på båten, eller ta en velfortjent pause etter fjellturen din.

Spør oss gjerne om det er noe du lurer på om turer, veibeskrivelse, overnatting eller aktiviteter i området.

Disken bugner av smakfull nistemat og både kalde og varme småretter. Vi har et godt utvalg i kalde drikker og varme drikker, og har alle rettigheter. Vi har også is – og Sjodalens beste softis!

Hvis du har glemt en lue eller gnagsårplaster, har vi et utvalg av nødutstyr, kart og lignende som du kanskje mangler i sekken. Vi har også fiskeutstyr og selger levende agn.

Det er toalett i samme bygning som kiosken.

Vi kjører shuttlebuss mellom parkeringsplassene og kaia hver halve og hele time så lenge båten går. Se vår nettside for mer informasjon.

Vis mer

Om denne aktiviteten