BESTILLINGSBETINGELSER FOR ONLINE BESTILLING

1. GENERELL INFORMASJON

Nasjonalparkriket Reiseliv AS, med registrert adresse: Ola Dahls Gate 1, 2670 Otta, Norway, opptrer her som agent i hensikt av å tilby reisetjenester i Gudbrandsdalen.

Nasjonalparkriket Reiseliv AS er ansvarlig for å videreformidle din bestilling til den relevante tilbyder. Det er den enkelte tilbyderens ansvar å tilby aktiviteten, utstyr eller overnatting etter vilkårene i din bestilling. Vi forsikrer oss om at du mottar relevant informasjon i forkant av din reise, og vi vil kontakte deg dersom vi må gjøre større endringer eller kansellering av din booking. Denne avtalen innebærer en bestilling av overnatting, aktiviteter, produkter, utstyr, eller en kombinasjon av disse.

2. GJESTENS FORPLIKTELSER

Personen som er ansvarlig for bookingen gjennom Nasjonalparkriket.no må være 18 år eller eldre. Gjesten er ansvarlig for å følge tilbyderens regler, instruksjoner og retningslinjer når det gjelder reisen, overnatting, aktivitet eller tilsvarende. Gjesten eller garantisten for bestillingen er ansvarlig for eventuelle skader/ulykker som følge av uaktsom eller hensynsløs oppførsel fra gjestene.

Vi anbefaler alle våre kunder å sikre at de har god forsikringsdekning før de reiser, i tilfelle sykdom, tap eller skade på bagasje, ulykker, ansvar og lignende.

3. BOOKING OG BETALING

Din booking er bekreftet når du mottar en epost med bekreftelse og et referansenummer for din bestilling.

Vær oppmerksom på at innholdet i bestillingsbekreftelsen utgjør dine avtalevilkår. Vi anbefaler alle våre gjester å ta med denne bekreftelsen når du ankommer for oppholdet, gjerne digitalt. Det er gjestenes ansvar å kontrollere at ankomst- og avreisedatoene og alle andre viktige bestillingsdata er riktige. Eventuelle feil må meldes fra umiddelbart til e-post: [email protected] eller på telefon: 61 24 14 44.

Gjesten skal betale 100% av kostnadene ved bestillingen gjennom Nasjonalparkriket.

Nasjonalparkriket Reiseliv AS er ansvarlig for den faktiske transaksjonen, og for å sikre at riktig beløp belastes kortet ditt. Vi vil kontakte deg i tilfelle problemer med kredittkortet ditt. Hvis vi ikke klarer å ta kontakt, vil bestillingen din bli kansellert.

Bare Nasjonalparkriket Reiseliv AS og leverandøren av det aktuelle produktet har tilgang til ditt navn og kontaktinformasjon. Vår partner Nets AS er ansvarlig for at kredittkortnumre og -koder behandles sikkert i samsvar med kravene definert i PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

Betaling med faktura er kun mulig i unntakstilfeller etter spesiell avtale ved bestilling. Et ekstra fakturagebyr på NOK 75 vil da bli belastet. 

4. KANSELLERING/ENDRINGER AV REISEN

Følgene kanselleringsvilkår gjelder og følgende kostnader gjelder for eventuelle avbestillinger, med mindre annet er oppgitt i bestillingsbekreftelsen.

For å avbryte eller endre bestillingen, vennligst kontakt Nasjonalparkriket. Alle avbestillinger må sendes via e-post til [email protected]

Merk at en endring av ankomst- eller avreisedato vil bli sett på som en avbestilling. Dette gjelder ikke utvidelser av eksisterende bestillinger.

Hvis du ønsker å gjøre en endring i reservasjonen, vil det bli belastet et gebyr på NOK 200 per booking og tid.

Nasjonalparkriket har ingen kontroll over valutakursen som vil bli beregnet for refusjon til kredittkort og er ikke ansvarlig for tap.

4.1 Avbestillingsgebyrer for overnatting:

For overnatting gjelder følgende avbestillingsgebyrer / frist:

Frem til kl. 16.00, to dager før ankomst - 100% refusjon.

Avbestilling 0-2 dager - ingen refusjon.

4.2 Avbestillingsgebyr for aktiviteter, billetter, utleie:

Avbestillinger mottatt innen 1 time etter bestilling eller mer enn 7 dager før leie / aktivitetsdato: full refusjon.

Avbestillinger mottatt mindre enn 7 dager før: ingen refusjon

Det er ingen refusjon på sesongkort.

5. PERSONVERN

Ved å betale godtar du at personlig informasjon kan behandles av Nasjonalparkriket Reiseliv AS.

Hensikten med dette er å sikre levering av kjøpte produkter og opprettholde god logistikk, og føre oversikt over dine detaljer på systemet vårt for fremtidige engasjementer.

Gjesten kan også kontaktes for markedsføringsundersøkelser og markedsføringsformål, for eksempel nyhetsbrev og brosjyrer. Ved online bestilling vil kunden motta e-postbekreftelse og oppfølgings e-poster. Som gjest kan du når som helst velge å stoppe fremtidige utsendelser og avslutte abonnementet på nyhetsbrevet.

For mer informasjon om behandlingen av dine personlige data, henviser vi til personvernreglene.

6. FORCE MAJEURE

Nasjonalparkriket og våre underleveranderer er ikke ansvarlige for værforhold, stengte fasiliteter eller andre uhell utenfor selskapets kontroll. Hvis det skulle oppstå forhold utenfor Nasjonalparkriket Reiseliv AS sin kontroll, har vi rett til å flytte kunden til en innkvartering / aktivitet av tilsvarende standard eller kansellere bestillingen. I tilfeller der forhåndsvarsel er mulig, vil kunden bli informert om slike endringer. Dette fritar imidlertid ikke kunden fra å betale for oppholdet. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for lovendringer og prisendringer som er utenfor vår kontroll.