Digital kursrekke i Nord-Gudbrandsdalen

Vi er glade for å tilby tre kursrekker i Nord-Gudbrandsdalen med nyttige og praktiske kurs som kan hjelpe din bedrift til mer digital synlighet.

Digital markedsføring er viktig og i høst blir det kurs i digital markedsføring rettet mot reiselivsbedrifter i Nord-Gudbrandsdalen. Det blir 3 unike kursrekker på tre kurs, i Skjåk, Vågå og Dombås. I Skjåk og Vågå er det DMT markedsføringsbyrå som holder kursene, mens på Dombås er det Trollbinde som holder kursene.

Trykk her for å melde deg på!

Hva lærer du?

Kurset vil gi deg en god introduksjon til digital markedsføring og bruk av viktige verktøy, rettet mot reiselivsbedrifter. Vi går gjennom temaer som epost-markedsføring, stories og historiefortelling, sosiale medier, grunnleggende digital analyse.

Kursrekker:

Dombås (Trolltun Gjestegård):

12. november - 19. november - 26. november

Skjåk (Smiu):

27. november - 28. november - 10. desember

Vågå (Vågå Hotell):

11. desember - 12. desember - 18. desember

Tid: 10.00 - 15.00

Pris: kr. 1000 per person for medlemmer i Nasjonalparkriket. Ikke medlemmer - kr. 2000 per person.

Påmeldingsfrist: en uke før kursstart.

Kursavgiften dekker kursholdere, lokaler og lunsj for tre kursdager. For å få et best mulig kurs for deltakerne setter vi et tak på 12 deltakere på hver av kursrekkene. Så her er det førstemann til mølla!

Hvis det er en av datoene som ikke passer, er det mulig å bytte den dagen med en av de andre kursrekkene. Si fra så fort du vet om det ikke passer. 

Trykk her for å melde deg på!