Brimi Sæter - restaurant
På Brimi sæter byr vi på unike opplevingar, eigenprodusert mat og lærdom for liten og stor. Du blir kjent med gardsdyra og historia, og får sjå korleis mjølka blir til ost. Her er vakker natur, ekte stillheit, og kulturhistorie på sitt beste.
Sommarsesong
Vi opnar sommarsesongen på Brimi sæter 24. juni i 2022.
Og har ope kvar dag heile sommaren fram til 19. august 2022.
Online booking på www.brimi-seter.no
Sommarstid har du høve til å overnatte i brisk oppe på låven, lavo på tunet eller rom i seterhus, og få servert signaturmenyen vår, 4-retters skråpå-tå meny ved langbordet på låven kvar kveld kl 19.
Vi tilbyr 1 døgnspakke og 2 døgnspakke i 2022, der skråpå-tå er inkludert i pakka.
4- retters skråpå-tå meny
Signaturmenyen vår er populær og eit måltid litt utanom det vanlege.
Da dekker vi opp langbord på låven og nokre bord ute i glashus, og setter fram heimsmidde bordgrillar og smeltar eigenprodusert ost. Den serveres med mange gode smakar og historieformidling.
Bordsetting kl 19. (Bordbestilling)
Ope seterkafé og butikk 11-18 kvar dag i sommersesong:
Seterkost som rømmevaflar, rømmegraut/ spekemat og god gamaldags kjøttsuppe med godt heimebaka brød til.
Andre lunsjrettar kan også kome på bordet.
I seterkafeen vår sel oss eigenproduserte seterprodukt av mjølk, setergris og storfe. Eit utval av andre lokalmatprodukt og gaveartiklar/ ting vil du også finne her.
Vi opnar sommarsesongen på Brimi sæter 24. juni i 2022.
Og har ope kvar dag heile sommaren fram til 19. august 2022.
Online booking på www.brimi-seter.no
Sommarstid har du høve til å overnatte i brisk oppe på låven, lavo på tunet eller rom i seterhus, og få servert signaturmenyen vår, 4-retters skråpå-tå meny ved langbordet på låven kvar kveld kl 19.
Vi tilbyr 1 døgnspakke og 2 døgnspakke i 2022, der skråpå-tå er inkludert i pakka.
4- retters skråpå-tå meny
Signaturmenyen vår er populær og eit måltid litt utanom det vanlege.
Da dekker vi opp langbord på låven og nokre bord ute i glashus, og setter fram heimsmidde bordgrillar og smeltar eigenprodusert ost. Den serveres med mange gode smakar og historieformidling.
Bordsetting kl 19. (Bordbestilling)
Ope seterkafé og butikk 11-18 kvar dag i sommersesong:
Seterkost som rømmevaflar, rømmegraut/ spekemat og god gamaldags kjøttsuppe med godt heimebaka brød til.
Andre lunsjrettar kan også kome på bordet.
I seterkafeen vår sel oss eigenproduserte seterprodukt av mjølk, setergris og storfe. Eit utval av andre lokalmatprodukt og gaveartiklar/ ting vil du også finne her.
Kontaktinformasjon
Adresse:
Smølivegen,
2685
Garmo
Telefon:
+4740 07 51 35
Telefon:
+47 400 75 135
Email:
[email protected]