Eventyrhytte

Overnatting for to i Eventyrland! Vårt hotellromkonsept i skogen. Dusj/Toalett finnes i servicebygget like ved. Dessverre ikke lov med hund i disse hyttene. Velkommen til ditt Eventyr!
Våre 5 eventyrhytter er designet spesielt for oss. De er inspirert av Tolkiens sagaunivers; helt runde og med halvmåneformede vinduer. Her kan du ligge i dobbeltsengen (150 cm) og føle deg i ett med den storslagne naturen utenfor, og er du heldig passerer kanskje en elg eller en rev forbi.
Eventyrhyttene er vårt hotellromkonsept med oppredd seng og utvask inkludert. Det står kaffe/te på rommet, som også er utstyrt med vannkoker, vanndispenser og kjøleskap, og en sittegruppe med bord og to behagelige stoler.
Frokost kan bestilles og leveres på døren til avtalt tid, eller den kan nytes i kaféen eller Gammen vår, når disse er åpne.
Det er også mulig å bestille annen mat og drikke, for eksempel Sagafjøl med lokale oster og spekepølser av rein, elg og hjort. Dette kan kombineres med en vinpakke, eller kanskje du bare vil ha en flaske med sprudlende innhold ved ankomst. Alt kan avtales på forhånd.
Vi fant ikke plass til dusj og toalett i hyttene, men dette finner du i servicebygningen bare 40 meter unna. 2 dusjpoletter er inkludert i døgnprisen.
Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt med hund/kjæledyr i Eventyrhyttene.
NB - Bestilte opphold kan avbestilles kostnadsfritt inntil 7 døgn før ankomst. Etter dette må bestilt opphold betales.
  • Kjøleskap
  • View
  • Fjellutsikt
  • Vattenkokare