cbis:1196248
cbis:1196248
cbis:1196248
cbis:1196248

Go Rafting Sjoa

Hos Go Rafting Sjoa får du rafting og andre aktiviteter i, over og ved Sjoa! Vår base for rafting ligger rett ved elven Sjoa, som er kjent som en av verdens beste og mest populære elver for rafting.

Fra mai til oktober myldrer området rundt Sjoa og Heidal av glade elvefolk som er på rafting, padler kajakk eller svømmer ned Sjoa på elvebrett. Rafting i Sjoa er vår hovedaktivitet, og vi tilbyr både rafting på ulike nivåer i Sjoa, rafting i andre elver, familierafting, juving, elvebrett, rappellering, klatring og mange andre spennende aktiviteter.

Rafting korttur Sjoa

Her får du en smakebit på hva rafting er. Ofte fungerer denne turen som en appetittvekker. Deltagerne blir alltid sultne på mer! Vi rafter på en del av samme elvestrekning som dagsturen, også her får du med deg mange av de strykene som Sjoa er mest kjent for. Turen arrangeres normalt på ettermiddagen, og avsluttes med kaffe og kake på basen vår.

Sesong: 11. mai – 1. oktober
Aldersgrense: Må fylle 15 år i år
Varighet: Ca 3 timer

Rafting dagstur Sjoa

Dette er grunnen til at Sjoa er kjent over hele verden – og vår desidert mest populære raftingtur som passer for alle! Vi padler først gjennom rolige partier med flott utsikt over vakre Heidal. Lenger ned bærer det gjennom trange juv og klassiske stryk som «Golfstrømmen», «Høystakkene», «Bye Bye Baby», «Faukstaddroppet» og mange flere. Vi rafter totalt ca 14 km. Deilig varm lunsj serveres på basen vår etter turen.

Sesong: 10. mai – 1. oktober
Aldersgrense: Må fylle 15 år i år
Varighet: Ca 5 timer

Rafting Åsengjuvet

Dette er en mer krevende tur enn den vanlige dagsturen på Sjoa. Turen er en maksimal opplevelse for den eventyrlystne rafter. Vi starter øverst i juvet og padler oss gjennom 16 km med skummende hvitt vann. Åsengjuvet er kjent for sin ekstreme og ville natur med stupbratte fjellsider på begge sider av elva. Mange eventyrlystne raftere har kjent adrenalinet pumpe litt ekstra her. God varm lunsj serveres på basen vår som avslutning på turen. Det kreves tidligere raftingerfaring, og denne turen tilbys enten som dag 2 i en raftingweekend, eller for de som tidligere har vært med oss på Sjoa gjennom Heidal.

Sesong: 11. mai – 1. oktober
Aldersgrense: Må ha fylt 18 år
Varighet: ca 5 timer

Sjoa Dobbel

Her får du Norges lengste fulldags raftingtur! Totalt rafter vi ca 33 km fra starten ovenfor Åsengjuvet til vi slutter et par kilometer før Sjoa renner ut i Gudbrandsdalslågen. På første halvdel av turen padler vi gjennom et vakkert og utilgjengelig vilt juv, før vi stopper for en skikkelig lunsj med leirbål og bålkokt kaffe. Etterpå er alle klare for mer lek og moro, og vi fortsetter med en strekning som er veldig forskjellig fra den om morgenen, med trygge og morsomme lekesteder rundt hver sving. Etter turen smaker dusj og sauna ekstra godt.

Sesong: 11. mai – 1. oktober
Aldersgrense: Må ha fylt 18 år
Varighet: Ca 7 timer

Fifty/Fifty

Den perfekte kombinasjonen av rafting og elvebrett for de med lite tid men mye energi! Vi starter med en vanlig dagstur rafting på Sjoa, og etter lunsj og en pause, er vi klare for elva igjen, denne gang med elvebrett. Vi kjører så en full tur på elvebrett, og starter med trening på roligere vann før vi blir kjørt opp i elva og svømmer ned igjen. Lek og surfing på elvas lekeplasser og svømming gjennom de store bølgetogene er alle deler av denne spennende aktiviteten, som ender rett ved basen vår. Dusj og badstue står klare, og etterpå avsluttes dagen med kaffe/te og hjemmebakt kake.

Sesong: 11. mai – 1. oktober
Aldersgrense: Må fylle 15 år i år
Varighet: 7-8 timer

Familierafting

Like i nærheten av Sjoa renner både Ottaelva og Gudbrandsdalslågen som er flotte elver for familier, skoleklasser og andre som ønsker en snillere tur. Begge elvene er forskjellige fra Sjoa, men likevel svært opplevelsesrike og her kan man faktisk rafte noen av de største bølgene som kan raftes i hele Gudbrandsdalen! Elvene er brede og dype med vekselvis rolige partier og fine stryk. Her kan guiden utnytte bredden og velge å gå rett i de høye bølgene, eller sikkert føre båten utenom. Det blir også tid til lek, bading og svømming. Turen avsluttes på basen med kaffe, saft og kake.

Sesong: 11. mai – 1. oktober
Aldersgrense: Må fylle 7 år i år
Varighet: Ca 4 timer

Elvebrett (Riverboard)

Du trodde du kunne å svømme, helt til du fikk et elvebrett i hendene! Vi starter med å trene teknikk og mestring på litt roligere vann, før vi legger ut på en lengre tur nedover elva. Underveis blir det stopp og lek for å utnytte all moroa elva kan gi oss.
Mer nærkontakt med elva skal du lete lenge etter! Varm lunsj serveres på basen vår som avslutning på turen. Vi utstyres med: Elvebrett, hel våtdrakt, svømmeføtter, svømmehansker, hjelm og vest.

Sesong: 11. mai – 1. oktober
Aldersgrense: Må fylle 15 år i år
Varighet: Ca 5 timer

Juving (Canyoning)

Juving er også kjent under navnet «canyoning» og har sin opprinnelse i alpene. Også i Nord-Gudbrandsdalen finnes flere juv som egner seg svært godt til denne spennende aktiviteten, som er en blanding av klyving/klatring, svømming, hopping ned i kulper og bevegelse til fots langs og i ei lita elv som går gjennom et trangt juv. Noen steder tar vi tau til hjelp for å komme oss trygt ned og forbi vanskelige partier. Det er også mulig å svømme inn bak fossefall. Turen er middels krevende, men passer for alle med normal fysikk og styrke. Juving er også en av våre mest populære aktiviteter som dag to i en weekendpakke.

Sesong: 11. mai – 1. oktober
Aldersgrense: Må fylle 15 år i år
Varighet: ca 5 timer

Brupendling

Tenk deg å stå på kanten av brua, klar til å hoppe, og med vennene dine som ivrige tilskuere… På ei bru i gangavstand fra basen vår arrangerer vi brupendling. Dette er en aktivitet som virkelig får adrenalinet til å bruse litt ekstra i hodet! Det er ca 17 meter ned til vannet, en sele og et par tau. – Vi har sett noen snu på kanten, sjøl om dette er vår aller tryggeste aktivitet. Brupendling passer utmerket som ekstraaktivitet etter rafting, for overnattingsgjester eller i forbindelse med en av våre weekendpakker.

Sesong: Hele året
Aldersgrense: Må fylle 12 år i år
Varighet: Avhenger av hvor lenge du venter før du slipper taket…

Grottetur

En helhetlig og spesiell naturopplevelse som passer for alle med utforskertrang men uten klaustrofobi. Grotta vi bruker er trang, men alle med med normal fysikk og psyke gjennomfører denne turen uten problemer. Her blir det kryping, åling og klyving inn i den underjordiske verden. På vei til grotta går vi langs de flotte fossefallene i Ula med utsikt inn i det fantastiske fjellområdet Rondane. Vi etterlater bilen ved Mysuseter, og derfra bruker vi ca 45 min i moderat tempo inn til grotteåpningen. Selve turen inne i grotta tar ca 45 minutter, utstyrt med hjelm og hodelykt. Grottetur er også en populær aktivitet i en weekendpakke kombinert med rafting.

Normal sesong: 11. mai – 1. oktober
Aldersgrense: Må fylle 12 år i år
Varighet: Ca 5 timer

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 61 23 50 00
Email: