cbis:1844928
cbis:1844928
cbis:1844928
cbis:1844928
cbis:1844928

Jotunheimen Husky Lodge

Som gjest på Jotunheimen Husky Lodge kommer du tett på fantastisk natur, dyr og mennesker – i en storslått og vinterkledd fjellheim du raskt vil føle deg hjemme i.
Din opplevelse - vår lidenskap

Vertskapet på Jotunheimen Husky Lodge er trespannet Vilja (2 år), mor Trine og far Øyvind. Med erfaring fra hundekjøring i Alaska, Svalbard, Alta og Dovrefjell, åpner vi i vinter dørene til vårt familieliv og vår egen husky lodge i storslåtte og snøsikre Jotunheimen. Her vil vi realisere både dine og våre egne drømmer, i tett samspill med 30 fantastiske huskyer.

Som gjest på Jotunheimen Husky Lodge kommer du tett på fantastisk natur, dyr og mennesker – i en storslått og vinterkledd fjellheim du raskt vil føle deg hjemme i. Vi kan ikke vente på å dele kunnskapen og erfaringene vi har opparbeidet oss gjennom årene rundt om i verden, alltid tett på menneskets aller beste venn: Alaska huskyen.

Overnatting året rundt

Jotunheimen Husky Lodge tilbyr overnatting i tre leiligheter og hytte på tunet i villmarkscampen vår året rundt. Lodgen og villmarkscampen ligger kloss på Jotunheimen, med eventyrlig natur, attraksjoner og matopplevelser rundt oss på alle kanter: Besseggen, Galdhøpiggen, raftingelva Sjoa, Glittertind, Rondane, Brimiland, matmekkaet Lom og skieldoradoet Lemonsjøen er bare noen av attraksjonene.

Utleieenhetene har 2 til 6 sengeplasser. Alle har bad, kjøkken, stue og soverom (2 soverom i leilighetene). Her bor du i fjellfuruskogen med rolige omgivelser. 30 Alaska huskyer bor her også, og er alltid klare for litt kos.

Jotunheimen kaller...kommer du?

Huskyhilsen fra Vilja (2 år), Trine og Øyvind

Kontaktinformasjon

Adresse: Sjodalsvegen 201, 2683 Tessanden
Telefon: +4792 09 79 42
Email:

Mer informasjon

  • Kjøkken tilgjengelig