Nasjonalparkriket søker innholdsprodusent

Nasjonalparkriket Reiseliv AS, destinasjonsselskapet i Nord-Gudbrandsdal, ser etter deg som brenner for å skape engasjerende innhold i våre egne, og våre samarbeidspartneres markedsføringskanaler.

Som et av destinasjonselskapene i Norge med størst fokus på kvalitetsinnhold, både digitalt og analogt, har Nasjonalparkriket Reiseliv opplevd stor suksess med vår måte å produsere innhold. 

Nå vil vi utvide staben med enda en innholdsprodusent. 

Vi søker etter deg som elsker å skrive og med gode skriveferdigheter. Du må være interessert i foto, film og digital kommunikasjon, og selvfølgelig glad i å være aktiv i naturen og dokumentere øyeblikkene.

Sammen med vårt markedsteam vil du fylle trykte, digitale og sosiale medier med historier og inspirerende innhold. I tillegg til å markedsføre regionen som turistdestinasjon jobber vi også for å bidra til økt tilflytting. Vi er også svært stolte over å få samarbeide med, SpareBank1 Lom & Skjåk #fjellbanken, og bidra til å fylle deres markedskanaler med innhold.

Kvalifikasjoner

- Høyere utdanning innen journalistikk/som journalist eller tekstforfatter.
- God skriftlig formidlingsevne og et godt øye for tekstkvalitet.
- Erfaring eller utdanning innen markedsføring, kommunikasjon, digitale medier og/eller foto/film, samt gode kunnskaper om alle de store sosiale medie-plattformene.
- Flytende skriftlig og muntlig norsk og gode engelsk-kunnskaper.

Personlige egenskaper 

- Du er en effektiv og praktisk gjennomfører som fokuserer på ferdigstillelse og som kan håndtere mange ulike arbeidsoppgaver samtidig. 
- Du er analytisk og opptatt av å skape resultater. 
- Du er selvgående med evne til å samarbeide med andre. 
- Du har gode kommunikasjonsevner. 
- Du er en aktiv person med forkjærlighet for fjell, kultur og natur.

For inspirasjon; sjekk ut Nasjonalparkriket på Youtube, Facebook og Instagram, samt nasjonalparkriket.no og Magasinet FJELL.

Nasjonalparkriket tilbyr et inspirerende arbeidsmiljø med folk som ønsker å følge med i utviklingen av nye kommunikasjonskanaler. 

Arbeidsdagen er full av interessante og varierte arbeidsoppgaver.

Lønn etter avtale.

Arbeidssted er Nord-Gudbrandsdalen, med Otta som base.

Søknadsfrist: Snarest, og innen 31. januar 2020

Tiltredelse fra 01.04.2020. (evt. avtale)

Har du spørsmål?

Kontakt Ole Erik Bjørnstadhaugen: 905 76 918 // [email protected]

Søknad og CV sendes [email protected]. Søknader behandles fortløpende.