Nordre Ekre Restaurant
Stemmningsfull restaurant i omgjort steinfjøs, på gard med røtter fra middelalderen. Fokus på mat- & vinopplevelser i fine omgivelser.
Vertinna Marit er gårdens kokk, og gjør sitt ytterste for å gi deg en mat- og vinopplevelse verdt å minnes. Her benyttes sesongens beste råvarer, mange levert fra gårder og små produsenter i Gudbrandsdalen. Alt er laget fra grunnen av og satt sammen til kveldens meny bestående av 3 eller 4 retter. Bordbestilling.
Kjøkkenet tilpasser gjerne menyen enten det er allergier, dietter, vegetarisk kosthold eller lignende, men vær snill å gi beskjed til oss om dette når du bestiller. Egne barnemenyer. Alle rettigheter.
Gardshotell
Nordre Ekre rommer også et førsteklasses gardshotell, hvor du blant annet kan tilbringe natten i en romantisk himmelseng foran klebersteinspeisen. Sommerstid er også gårdens lille gardsbutikk åpen, der finner du lokale matprodukter som for eksempel oster og spekemat.
Kjøkkenet tilpasser gjerne menyen enten det er allergier, dietter, vegetarisk kosthold eller lignende, men vær snill å gi beskjed til oss om dette når du bestiller. Egne barnemenyer. Alle rettigheter.
Gardshotell
Nordre Ekre rommer også et førsteklasses gardshotell, hvor du blant annet kan tilbringe natten i en romantisk himmelseng foran klebersteinspeisen. Sommerstid er også gårdens lille gardsbutikk åpen, der finner du lokale matprodukter som for eksempel oster og spekemat.
Kontaktinformasjon
Adresse:
Heidalsvegen 1265,
2677
Nedre Heidal
Telefon:
+4748 12 08 66
Telefon:
+47 48120866
Email:
[email protected]