Bjorli

Bjorli ligger nordi Gudbrandsdalen og er kjent for friluftsliv og gode snøforhold. Det er ei ekte fjellbygd med mange muligheter både sommer og vinter.

Bjorli-Vinter-Vetlegrenda

Vetlegrenda på Bjorli

Fjellgrenda Bjorli

Bjorli er en skidestinasjon lengst nord i Gudbrandsdalen og grenser til Møre og Romsdal. Det er ei aktiv fjellgrend både sommer og vinter, og byr på muligheter som falskjermhopping, sykling, alpint, langrenn, topptur på ski og til fots, og flere andre aktiviteter. Gå en tur i koslige Vetlegrenda, som er ei forholdsvis ny gate med hus og leiligheter, inspirert av gatene på Røros. Bjorli et også ett eldorado fritidshytter og leiligheter, enten du ønsker å leie, kjøpe eller bygge ny. 

Om sommeren er Bjorli tilknyttet et stort stinettverk med gode fotturmuligheter og sykkelmuligheter. Det er heller ikke langt til Reinheimen Nasjonalpark og Dovrefjell-Sunndalsfjella Nasjonalpark, samt Dalsida landskapsvernområde. Du kan også prøve fallskjerm hos Lesja Fallskjermklubb, som faktisk har sin egen flyplass på Bjorli. Her kan du delta på fallskjermkurs, hoppe tandem og de har muligheter for overnatting. 

Finn flere aktiviteter og opplevelser på Lesja og Bjorli

Vinteraktiviteter på Bjorli

Bjorli er av de mest snørike destinasjonene i hele Norge og har også kunstsnøanlegg både i alpintsenteret og langrennsstadion for å være helt sikker. Dette gjør at Bjorli skisenter som regel er det første anlegget som åpner i Norge for vinteren. Alpintsenteret ligger i fantastiske omgivelser og har 11 nedfarter. Utenfor alpinsenteret er det også fantastiske offpistemuligheter og når pudderalarmen går på Bjorli, er det bare å pakke skibagen og reise til Bjorli. Ved alpintsenteret ligger også Bjorli Skiskole og skiutleie, som leier ut og selger alle typer ski, og holder kurs på ski og snowboard. En råkul aktivitet er Airboard, som er en luftpute hvor man ligger på magen med hode frem. Det kan du leie hos Bjorli skiskole og kjøre både i oppkjørte løyper og utenfor. Her kan du se hvor gøy det er!

Bjorli har også 84 kilometer oppkjørte langrennsløyper med både klassisk- og skøytespor, og har også kunstsnøproduksjon. Du kan gå i skogstereng, lysløypa eller på høyfjellet.

Bli med på fjellet og les om hvordan løypene på Bjorli blir til

Løypekart Bjorli Langrenn

Løypekart Bjorli. For mer info, sjekk hjemmesiden til Bjorli Skiskole

Nasjonalparkriket

Store opplevelser

Bli inspirert! Utforsk flere små og store opplevelser i Nord-Gudbrandsdalen