Bjorli

Bjorli ligger nord i Gudbrandsdalen og er kjent for friluftsliv og gode snøforhold og mange muligheter både sommer og vinter.

Bjorli

Fjellgrenda Bjorli

Bjorli er en skidestinasjon lengst nord i Gudbrandsdalen og grenser til Møre og Romsdal. Det er ei aktiv fjellgrend både sommer og vinter, og byr på muligheter som falskjermhopping, sykling, alpint, langrenn, topptur på ski og til fots, og flere andre aktiviteter. Gå en tur i koslige Vetlegrenda, som er ei gate med hus og leiligheter, og flere butikker, inspirert av gatene på Røros. Bjorli et også ett eldorado fritidshytter og leiligheter, enten du ønsker å leie, kjøpe eller bygge ny.

Om sommeren er Bjorli tilknyttet et stort stinettverk med gode fotturmuligheter og sykkelmuligheter. Det er heller ikke langt til Reinheimen Nasjonalpark og Dovrefjell-Sunndalsfjella Nasjonalpark, samt Dalsida landskapsvernområde. Du kan også prøve fallskjerm hos Lesja Fallskjermklubb, som har egen flyplass på Bjorli. Her kan du delta på fallskjermkurs, hoppe tandem og de har muligheter for overnatting. 

Finn flere aktiviteter og opplevelser på Lesja og Bjorli

Nyhet: Klatrepark på Bjorli!

95 elementer - 10 zip liner - 7 løyper. Høyt og lavt klatrepark på Bjorli har åpent hver lørdag og søndag i vinter. Les mer og bestill her: hoytlavt.no/bjorli

Vinteraktiviteter på Bjorli

Bjorli er kjent som en av de mest snørike destinasjonene i hele Norge og har også kunstsnøanlegg både i alpintsenteret og langrennsstadion for å være helt sikker. Dette gjør at Bjorli skisenter som regel er det første anlegget som åpner i Norge for vinteren og av de siste som stenger. Alpintsenteret ligger i fantastiske omgivelser og har 11 nedfarter. Utenfor alpinsenteret er det også fantastiske offpistemuligheter og når pudderalarmen går på Bjorli (noe den gjør veldig ofte), er det bare å pakke skibagen og reise til Bjorli. Ved alpintsenteret ligger også Bjorli Skiskole og skiutleie, som leier ut og selger alle typer ski, og holder kurs på ski og snowboard. En råkul aktivitet er Airboard, som er en luftpute hvor man ligger på magen med hode frem. Det kan du leie hos Bjorli skiskole og kjøre både i alpinbakken og utenfor løypene. Her kan du se hvor gøy det er!

Bjorli har også 84 kilometer oppkjørte langrennsløyper med både klassisk- og skøytespor, og har også kunstsnøproduksjon. Du kan gå i skogstereng, lysløypa eller på høyfjellet.

Les mer: Løypemakerne på Bjorli - Bli med backstage og se hvordan løypene blir til

Løypekart Bjorli Langrenn

Løypekart Bjorli. For mer info, sjekk hjemmesiden til Bjorli Skiskole

Nasjonalparkriket

Store opplevelser

Bli inspirert! Utforsk flere små og store opplevelser i Nord-Gudbrandsdalen