Opplevelser i nærheten av Besseggen

Visste du at Besseggen ligger midt i et eldorado av opplevelser? Besøk raftingelva Sjoa, dyrene på Glittersjå eller opplev kultur og historie i Vågå. Her er våre tips:

Rafting i Sjoa: 

Rafting i Sjoa

Du finner faktisk landets beste raftingelv kun noen minutter fra Besseggen. Her er det action som står i fokus. Utvalget er stort, med blant annet familierafting, dagsturer, juving, elvebrett og bropendling. 

Les mer her!

Elektrisk sykkelutleie på Lemonsjøen

Bike&Hike på Kalven seter

Bike & Hike er et konsept som startet i 2018, med el-sykkel utleie og guide på Lemonsjøen. På to hjul byr Jotunheimen på eventyrlige opplevelser på sykkelen, med lokalmat og storslått fjellheim.

Les mer her!

Historisk Vandrerute Jotunheimen

Historisk vandrerute Jotunheimen

Følg historiske stier gjennom hjertet av Jotunheimen – og overnatt i sjarmerende fjellstuer underveis. Over fire vandringsdager/etapper viser Jotunheimen fram det ypperste høyfjellet har å by på – Besseggen og Bukkelægeret inkludert.

Les mer her!

Glittersjå Fjellgård

Glittersjå Fjellgård

Besøksgård i idylliske omgivelser, der du kan prøve barneridning og andre aktivitet. Bli også kjent med flere dyr som elgen med navn "kongen", geiter, kyr, kalkuner, hester, og andre Norske dyreraser.

Les mer her!

Energikamp på Lemonsjøen

Energikamp på Lemonsjøen

Så du energikampen på tv? På Kalven Seter kan du prøve flere av aktivitetene, samt barneridning. Prøv også ut kaffebaren og møt baristabudeie Anne-Mari.

Les mer her!

Munch-vandring i Vågå

Munch guide i Vågå

Året var 1895 da Edvard Munch kom til Vågå for første gang. Slekta til faren holdt til på prestegården i Vågå i flere generasjoner. Nå kan du gå i fotsporene til Edvard Munch. I sommer kan du være med på guida tur i Vågåmo og besøke den koselige prestegården Ullinsvin.

Les mer her!

Urskog i Sjodalen. 

Urskogsafari

Rundt Hindseter i nedre Sjodalen er flere nye skogsområder blitt vernet med nasjonal verneverdi. Mange godt merkede vandrestier fører gjennom disse, opp på små topper og langs idylliske fjellvatn og setre.

Les mer her!

Les også:

Alt om turen til Besseggen

Her kan du bo i nærheten av Besseggen

Slik kommer du deg til Besseggen

Nasjonalparkriket - Rik på opplevelser

Les mer og bli inspirert til ditt eventyr!