Rik på opplevelser

Vil du bli rik? På soloppganger, barndomsminner, kjærlighet eller lek? Velkommen til Gudbrandsdalen.

Trugetur på Lemonsjøen

I bygder og nasjonalparker nord i Gudbrandsdalen står du helt fritt til å velge. Enten du vil bli rik på utsikt eller rik på frihet. Vil du utforske de høyeste topper, eller bare ta livet helt med ro. Her kan du være høyt, du kan være lavt, du kan være våt eller tør og velge opplevelser fra aller høyeste hylle.

Rik på Soloppganger

Soloppgang på Lemonsjøen

Få ting slår soloppganger og solnedganger i fjellet. I nasjonalparkene Rondane, Jotunheimen, Dovrefjell, Reinheimen, Breheimen og Dovre er lyset magisk om vinteren og dagene er lange. Tips: Få med deg soloppgangen til frokost. Du vil ikke angre!

Utforsk nasjonalparkene i Nord-Gudbrandsdalen

Rik på tradisjoner

Hyttekos i Rondane

Hva er vel en vinterferie uten pauser i hytteveggen med bålkos og kvikklunsj? På de ulike fjelldestinasjonene finner du rikelig med tradisjon og historie i veggene.

Finn din fjelldestinasjon!

Rik på stjernehimmel

Storhøbue-Breheimen-Nasjonalpark

Ikke bare dagslyset kan være fantastisk, men nattehimmelen midtvinters er det virkelig verdt å se opp for. Er du heldig kan du se både stjernehimmel, fullmåne og nordlys. Men et virkelig uvær kan også være spektakulært, og det opplever du best foran peisen.

Utforsk de unike overnattingsstedene

Rik på utsikt

Jotunheimen Haute Route

6 nasjonalparker sier sitt. Bare i Jotunheimen er det 256 muligheter til å nå 2000 meter. Randonnée har revolusjonert skiturene i høyfjellet vinterstid og gir uante muligheter i fjellet.

Utforsk topptureventyret i Nord-Gudbrandsdalen

Rik på eventyr

Jotunheimen Haute Route

Nord i Gudbrandsdalen er du garantert rikholdig med snø og variert terreng, noe som gjør det lett å fylle vinterferien med lek og morro. Her kan du dra på eventyr både med og uten ski.

Hvor vil du på vintereventyr?

Nasjonalparkriket - Rik på opplevelser

Les mer og bli inspirert til ditt eventyr!