Rafting i Sjoa
Sjoa Raftingsenter NWR
Juving i Sjoa
Juving i Sjoa
Rafting i Sjoa
Rafting i Sjoa
Rafting i Sjoa

Sjoa Raftingsenter NWR

Har du lyst til å oppleve rafting på sitt aller beste? Da bør du ta turen til Sjoa! Sjoa er en av de beste elvene for rafting i hele verden, og den har et stryk for alle.

Dagstur rafting i Sjoa

En heftig og våt naturopplevelse som passer for alle. På denne turen rafter vi på den mest populære strekningen som har gjort Sjoa kjent som en av Europas beste raftingelver. Turen er ca. 14 km lang og er svært varierende med rolige partier mellom fossende stryk og trange juv. Vi kjører hele den klassiske Sjoastrekningen i ett for å få en uavbrutt naturopplevelse uten distraherende avbrudd og bussturer underveis. Varm lunsj er inkludert.

Aldergrense:15 år
Sesong: Mai - oktober
Varighet: 5 timer

Ettermiddagstur rafting i Sjoa

Dette er turen for dem som ønsker en kortere tur enn Dagsturen. Den går på Sjoas midtre del og tar for seg de mest kjente strykene og de fineste distansene. Den er en flott opplevelse for de som ønsker en smakebit av Sjoa som en ettermiddagstur eller som en forsmak på hva Sjoa har å by på. Våre dyktige og serviceinnstilte guider sørger for en trygg og opplevelsesrik tur som garantert gir mersmak. Etter turen serverer vi kaffe/te/saft i vår peisestue og på vår uteterrasse. Her kan man nyte en fantastisk panoramautsikt over Gudbrandsdalen

Aldergrense:15 år
Sesong: Mai til oktober
Varighet: 3 timer

Familierafting i Otta-elva.

En morsom og opplevelsesrik tur for hele familien i Otta-elva. Dette er turen som passer for minstemann på 6 til bestemor på 80. Turen byr på en flott kombinasjon av rolige partier og noen heftige stryk som kiler i magen. Det blir anledning til elvesvømming og morsomme vannaktiviteter underveis. Her blir det mye lek og action. Midtveis stopper vi opp i en idyllisk bakevje der det blir anledning til hopping fra klipper for de som tør og har lyst. Etter turen serverer vi kaffe/te/saft og is i vår peisestue og på vår uteterrasse. Her kan man nyte en fantastisk panoramautsikt over Gudbrandsdalen

Aldergrense: Fra ca. 5- 6 år
Sesong: Mai til oktober
Varighet: 3 timer

Juving

Juvvandring er en annerledes naturopplevelse i trange juv med høye fjell, fosser og dype vannkulper. De trolske juvene byr på nye og utfordrende opplevelser i vill natur. Vi følger elvefaret gjennom juvet langs elvebredden og i elva. Vi svømmer, går til fots, klatrer, hopper og rappellerer. En juvtur består av ulike typer vannsklier, taubaner hvor du lander i vannet, opp til 30 meter høy rappell gjennom foss, bading i jettegryter, besøk bak fosser og hopping fra klipper som er 1 til 15 meter høye.

Aldergrense: 15 år.
Vi arrangerer på forespørsel familejuving for deltakere fra 10 år.
Sesong: juni-oktober
Varighet: 5 timer

Elvebrett i Sjoa

På elvebrett får du en ubeskrivelig opplevelse av å være i ett med elva. Liggende på elvebrettet i vannoverflaten driver strømmen deg nedover elva i stor fart. Med svømmeføtter har du full kontroll over brettet. Opplevelsene på elvebrett topper seg når man stopper opp for å bølgesurfe på egnede bølger i elva. Bølgesurfing er lett på elvebrett, og en adrenalinfylt opplevelse.

Aldergrense: 18 år
Sesong juni-september
Varighet: 5 timer

Brupendling

Brupendling er en adrenalinfylt opplevelse der vi hopper fra høye hengebruer med klatretau. Tauet blir festet på midten av brua, hopperen vandrer mot den ene siden til tauet er stramt og hopper utfor. Rushet er enormt idet du farer med stor fart mot elva.Brupendling er en flott aktivitet for å fylle ettermiddagen etter fullført rafting eller andre aktiviteter.

Aldergrense:15 år
Sesong: Mai til oktober

Villmarkscamp

Villmarkscampen vår ligger idyllisk til ved elva Lågen med store, usjenerte grøntarealer omkring. Vi har flere lavvoer for overnatting i ulike størrelser. Alle lavvoene har tregulv og bålplass i midten. Det er bord, benker og bålplass utenfor lavvoene.. Tett ved campen ligger en flott sandstrand man kan bade og sole seg fra eller fiske etter de mange ørretene i elva.

Sesong: Mai til oktober

Address: Gudbrandsdalsvegen 430, 2670 Otta
Email: