CBIS 5925022
CBIS 5925021
CBIS 5925034
CBIS 5928705
CBIS 5928708

Stisykling fra seter til spa | Urørt Ski og sykkeleventyr

En unik helgetur med fantastiske sykkel-, mat- og kulturopplevelser.
Priser fra : 9900 NOK

Fra seter til spa er en unik helgetur med fantastiske sykkel-, mat- og kulturopplevelser. Turen går fra setergrend til setergrend i Rondanes bakgård, og avsluttes på Savalen Fjellhotell og Spa med en velfortjent dupp i spa-bassenget!

Program

Dag 1:
Ankomst Kvebergsøya Gård på kvelden med treretters middag fra lokale råvarer, og gjennomgang av planen for turene.

Dag 2:
Vi starter dagen med transport opp til topp-punktet på den gamle taubanen som gikk fra Folldal Gruver til Alvdal frem til 1969. Derifra er det fantastisk nedoversykling til bunnen av dalen før vi sakte men sikkert beveger oss opp på høyfjellet og over mot Einunndalen. Dette er en av de mest kjente seterdalene i området, og vi avslutter med nydelig nedoversykling til idylliske Romsdalssetra som ligger rett ved elva Einunna. Her serveres svært kortreist seterkost hvor stort sett alt er laget fra råvarer på setra.

Dag 3:
I løpet av denne dagen beveger vi oss gjennom flere setergrender, og har en hel dag med høyfjellssykling foran oss. Fra Einunndalen sykler vi inn til Rødalen, før vi krysser over til neste dalføre med spektakulær nedoversykling på en høyfjellsrygg ned til Sparsjøvollen. Vel fremme på Savalen Fjellhotell og spa avslutter vi dagen med en forfriskende dupp i spa-bassenget og panoramautsikt over innsjøen Savalen. På kvelden serveres det en nydelig middag basert på lokale råvarer.

Dag 4:
På den siste dagen tar vi for oss av de mange flotte stiene rundt Savalen. Vi starter med en ryggtravers som følger sjøen, før vi skal krysse over til neste dalføre. Her venter enda mer høyfjellssykling og vi avslutter med nok en rygg som går over i høyhastighets barnålssti og ender på møtestedet for transporten tilbake til Kvebergsøya Gård. Turen avsluttes tidlig ettermiddag så alle rekker hjem til sitt i god tid på søndag kveld.

Address: Øverjordet 15, 2560 Alvdal
Phone: +4797032051
Email: