Besseggen-Jotuneheimen

TOP 6

Gå Besseggen

Det er ikke uten grunn at Besseggen er av Norges mest populære fjellturer. Her er guide og turbeskrivelse til de beste opplevelsene på og rundt Besseggen.

Besseggen
Dovrefjell-Moskus-Snøhetta

TOP 6

Moskussafari på Dovrefjell

Møt urdyret på Dovrefjell - Moskusen. Flere selskaper guider deg til moskusen og er du med på en guidet tur, får du garantert et trygt møte med Moskusen. Finn din guide her!

Møt moskusen!
Rafting-Sjoa-Jotunheimen-Norge

TOP 6

Rafting i Sjoa

Sjoa er en raftingelv uten like. Her finner du et stryk for enhver, enten det er de villeste fossene, til de enkle, familievennlige strykene.

Rafting i Sjoa
Viewpoint-Snøhetta-Dovrefjell

TOP 6

Viewpoint Snøhetta

Opplev naturen på sitt beste, kulturen og arkitekturen som har bergtatt tusenvis av besøkende. Viewpoint Snøhetta har vunnet flere internasjonale priser og ble kåret til «Årets bygning i verden» i 2011.

Viewpoint Snøhetta
Stisykling-Jotunheimen-Nasjonalpark-Rondane

TOP 6

Stisykling

I Nord Gudbrandsdalen kryr det av bratte fjellsider med gamle ferdselsveger og dyretråkk. I bunnen ligger velholdte bygdeveier som fører deg til topps igjen. Det tørre klimaet gjør stiene holdbare og utsikten er til å gråte av. Andre bygger sykkelstier, i Nasjonalparkriket har skaperverket gjort jobben.

Utforsk sykkelmulighetene
Lokalmat Gudbrandsdalen

TOP 6

Det lokale matfatet

Du finner mange store matopplevelser i Gudbrandsdalen og Nasjonalparkriket, og lokalmat er på menyen på de fleste restauranter og serveringssteder. Her er matfatet!

Matfatet i Gudbrandsdalen
Overnatting-Breheimen-Storhøbu-Winter

TOP 6

Utforsk nasjonalparkenes indre

Finn roen i fjellet og opplev den ville, vakre naturen i en av våre 6 nasjonalparker. Beveg deg til nasjonalparkenes indre på ski eller til fots, og bo på en av fjellhyttene som ligger flere kilometer fra nærmeste vei.