25 oktober åpner skiløypene på Dombås

Snart blir det skispor på Dombås, takket være snø lagret fra i fjor vinter. Tren på 3 kilometer med løyper og skiskytterarena med 30 skiver.

Dombås Skiarena

Tidligsnø og skiskyting

Dombås skiarena tilbyr gode treningsforhold for både langrenn og skiskyting, klassisk og skøyting. 25. oktober 2019 åpner langrennsløypene på Dombås som en av de første i landet. Dombås er et perfekt utgangspunkt for samlinger, også med gode muligheter for barmarkstrening. Løypeavgiften er kr. 60 per dag, og betales med Vipps eller til overnattingsstedet.

På Dombås er det også skiskytteranlegg av internasjonal standard med 30 skiver. Det er også mulig å leie smøreboder og cafébygget, som passer godt for styrketrening.

Snøen er produsert i februar/mars i 15 minusgrader. Den dekkes til med ca. 50 cm furubark, og i og med at snøen lagres i en utsprengt nisje i fjellet, blir tre sider lagret mot kaldt fjell. Metoden gir snø av meget god kvalitet, samtidig som svinnet på snøhaugen er nede i kun 16-17 %

Overnatting

Det er gode overnattingsmuligheter i nærheten og tilbyr rimelig overnatting og mat til treningsopphold. Kontakt dem direkte for å få treningspris:

- Trolltun Gjestegård

- Dombås Hotell

- Furuhaugli Turisthytter

- Toftemo Turiststasjon

Les mer om skimulighetene på Dombås: www.dombasskiarena.no

Nasjonalparkriket - Rik på opplevelser

Les mer og bli inspirert til ditt eventyr!