Personvern og cookies

Formål

Formålet med innhenting av kundedata er først og fremst å yte best mulig service. Websiden bruker Google Analytics for å forstå hvordan du bruker innholdet, og for å finne ut hvordan vi kan forbedre ting. Disse informasjonskapslene følger din progresjon gjennom websiden, samler inn anonyme data om hvor du sist har vært, hvilke sider du besøker og tiden du bruker på websiden. Disse dataene lagres av Google for å kunne opprette rapporter. Disse informasjonskapslene lagrer ikke dine personlige data. 

Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av websiden, inkludert IP-adressen, kan overføres til og lagres av Google på servere i USA eller andre land der Google har datasentre. Google kan bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av websiden, utarbeide rapporter om websideaktivitet og levere andre tjenester knyttet til websideaktivitet og Internett-bruk. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter der dette er påkrevd i henhold til lovgivning, eller der slike tredjeparter behandler informasjonen på Googles vegne. Google kan kombinere informasjonen (inkludert IP-adresser) som er innhentet via Google Analytics Premium og DoubleClick Bid Manager, for å levere disse tjenestene. Ved å bruke denne websiden samtykker du i at Google behandler dine data på den måten og med de formål som angitt ovenfor.

Informasjonskapslene for Google Analytics opprettes automatisk, med mindre den besøkendes nettleser er stilt inn på å avvise dem. Besøkende kan stille inn nettleseren til å godta eller avvise alle eller enkelte informasjonskapsler. Alle nyere versjoner av de fleste nettlesere gir brukerne en viss kontroll over informasjonskapsler. Du finner mer informasjon om hvordan du kan kontrollere hvordan webservere bruker informasjonskapsler på datamaskinen (inkludert informasjonskapsler fra Google Analytics), på websiden http://www.aboutcookies.org/, som inneholder en veiledning til hvordan du sletter og kontrollerer informasjonskapsler. Googles webside inneholder ytterligere informasjon om Analytics og en kopi av Googles personvernpolicy.


Besøkende kan forhindre at Google Analytics samler inn trafikkloggdata. Google Analytics har utviklet “Google Analytics Opt-out Browser Add-on”, for å gi besøkende større valg når det gjelder hvordan data samles inn. Dette nettlesertillegget kommuniserer med Google Analytics JavaScript (ga.js) for å angi at informasjonen om websiden ikke skal sendes til Google Analytics.
Vi anbefaler at du sikrer at nettleseren er oppdatert, og at du benytter deg av hjelp og veiledning fra leverandøren av nettleseren hvis du er usikker på innstillingene for personvern.

Personopplysninger

Informasjonen som kunden blir bedt om å oppgi er: Navn, e-post og en beskjed. Målet med å ha et integrert skjema kundene kan sende inn opplysninger til, er utelukkende for å kunne yte best mulig service, samt å svare kunden på de henvendelsene kunden måtte ha. Informasjonen vi mottar fra personene hentes fra kontaktskjema. Det er frivillig om kunden ønsker å oppgi sine opplysninger. Ønsker kunden å ikke oppgi noe informasjon, gis det mulighet til å sende inn en e-post eller ringe selskapet direkte. Kunden kan også møte opp til selskapets adresse og sende vanlig post til selskapet. I kontaktskjemaet, bes kunden å fylle inn alle felt, utelukkende for å unngå spam og andre useriøse henvendelser. Ingen av opplysningene blir gitt videre eller solgt videre til 3. part. Nasjonalparkriket Reiseliv AS forholder seg til norske lover og regler i alt vårt arbeid.

Ved spørsmål til informasjonen, kan vi kontaktes på mail [email protected]