høst i nasjonalparkriket

Velkommen til høst i fjellet!

Gjør deg klar for tiden der fjellet forbereder seg på en fargefest. Her er en guide til høsten i Nord-Gudbrandsdalen.

Det finnes mye vakker natur i Norge, men høsten i fjellområdene i Nord-Gudbrandsdalen slår det meste. Fjellet byr på god plass, flotte fjellturer og nydelig mat på overnattingsstedene.

Nasjonalparkene Rondane, Jotunheimen, Dovrefjell, Breheimen, Reinheimen og Dovre er gode utgangspunkt for høstferien. I randssonene til nasjonalparkene ligger det mange overnattingssteder. Men du kan også bo midt i Nasjonalparken, enten i hytte eller telt.

Høsten er den tida på året at maten høstes og sankes. Det er så mange dyktige kokker og vertsskap i Nord-Gudbrandsdalen som tilbereder og serverer mat av aller høyeste klasse, så derfor laget vi serien "Fra jord til bord". Se hele serien her!

 

Full oversikt over hva som foregår i Nord-Gudbrandsdalen i høst finner du ved å klikke her!

Gode tips til høstferien

Høstferien i fjellet kan være så mangt. Her kan du slappe av og spise god mat på flotte fjellstuer, du kan oppleve fantastisk kultur eller utforsk korte eller lange fjellturer. Her har vi samlet noen tips til opplevelser i høst:

Flere opplevelser i høst

Utforsk opplevelsesriket Nord-Gudbrandsdalen! Her han du være høyt og lavt, våt eller tør og velg blant matopplevelser fra øverste hylle.

Små og store opplevelser

Utforsk høstaktiviteter i Nord-Gudbrandsdalen.

<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>