Rafting i Sjoa
Explore Sjoa rafting

Rafting og vannaktiviteter i Nord-Gudbrandsdalen

Er du av typen som elsker adrenalin? Vil du prøve deg opp mot naturkreftene på en trygg måte? Da er kanskje rafting eller annen elveaktivitet for deg. I Nord-Gudbrandsdalen finnes det flere flotte elver som egner seg for denne type sport, og vi har flere bedrifter som spesialiserer seg på nettopp dette. Dette gjør så du får muligheten til å oppleve noe helt spesielt i en trygg og god form, med guider som er godt trente for nettopp dette. 

Det er flere måter man kan ta seg ned en elv på, og den mest vanlige er kanskje rafting. Da er man en gruppe i en båt hvor man sammen jobber for å ta seg nedover de ville strykene. Her får man satt samarbeidsevnene på prøve, og kanskje ender det hele i en flipp? Synes du det høres for lite utfordrende ut å jobbe sammen i en båt kan du også prøve deg på packrafting eller elvebrett for å virkelig kjenne kreftene på kroppen. Men pust ut, du vil alltid ha med deg en trygg guide til å plukke deg opp. 

Nord-Gudbrandsdalen er et eldorado for rafting og elveaktiviteter, og vi har mange fine elver i ulik vanskelighetsgrad for elvesport. Under ser du de ulike stedene som tilbyr rafting og andre typer elvesport:

Rafting i Sjoa

Elva har stryk som passer for alle, fra det mest ekstreme til de mildeste strykene for nybegynnere. Raftingbedriftene tilbyr også andre aktiviteter som brupendling, juving og elvebrett, og skreddersyr gjerne opplegg for grupper og familier, med overnatting. Sjekk ut Heidal RaftingSjoa Rafting eller Gudbrandsdal Aktiv.

Rafting og juving i Skjåk

Skjåk og Ottaelva byr på noen fantastiske stryk, og kan tilpasses etter nivå og barn helt ned til 6 år. Sjekk ut Skjåk Adventure eller Juventyr for rafting og juving i Skjåk.

<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>
Loading