cbis:2605860
cbis:2605860
cbis:2605860
cbis:2605860
cbis:2605860

Sjoa Familierafting

Sjoa Familierafting holder til i Gudbrandsdalen, helt inn til elva Gudbrandsdalslågen i meget flotte,
naturskjønne omgivelser, like ved E6, rett nord for tettstedet, Sjoa.
En perle for familieaktiviteter og et idyllisk sted å skape uforglemmelige ferieminner. Våre aktiviteter, som inkluderer spennende familie rafting, utfordrende juving, tretopp-moro i klatreparken og avslappende stand-up padleboarding, gir deg smakebiter av det beste naturen har å tilby.
Vår plassering mellom nasjonalparkene Rondane og Jotunheimen gir også gode muligheter for flotte fjellturer i nærområdet.

Du er velkommen til en dags opplevelse med utfordrende barnevennlige aktiviter, men vi har også et bredt spekter av feriepakker som kan imøtekomme dine ønsker. Våre hytter gir deg den perfekte avslapningsbasen etter en dag fylt med spenning eller velg en koselig overnatting i vårt komfortable store familierom.
Alternativt kan du ta med eget telt, bobil eller campingvogn for å nyte den ultimate utendørsopplevelsen og drømme deg bort med lyden av elva som sildrer i bakgrunnen.

Når du velger Sjoa Familierafting, velger du mer enn bare et reisemål – du velger et sted hvor barnevennlige aktiviteter og opplevelser møter naturskjønne omgivelser og komfortabel overnatting.

La oss være vertskap for din familieferie, og la Gudbrandsdalen bli bakteppet for de mest minneverdige øyeblikkene du deler med din familie.

Kontaktinformasjon

Adresse: Gudbrandsdalsvegen 430, 2670 Otta
E-post: