Grotli

Hytte i Nord-Gudbrandsdalen

Med egen hytte i Nord-Gudbrandsdalen er du garantert kort vei til fjells, snøsikre vintre og et stort spekter av opplevelser.

Det finnes mange muligheter til å kjøpe hyttetomt eller hytte i regionen. Nord-Gudbrandsdalen midt mellom Trøndelag, Østlandet, Vestlandet og passer godt for veldig mange som destinasjon for fritidsboligen. Vi stiller med stabile vintre, norges høyeste fjell, og ikke minst uendelige med turmuligheter til fots, på ski og sykkel.

Dombås Hyttepark

Dombås hyttepark ligger rett ved Dombås skiheiser og kun to kilometer ovenfor Dombås sentrum. Her er det ski in / ski out, både i alpinbakken og 80 kilometer med langrennsløyper på Dombås og Dovrefjell. Området er under utbygging, så ta kontakt for visning, eller delta på en av visningsdagene!

Visningsdager 2020: 21. november, 28. november.

Les mer om Dombås Hyttepark!

Thøring Hyttefabrikk

Thøring Hyttefabrikk har produsert hytter på Lesjaverk siden 1959. Alle hytter produseres lokalt på fabrikken i Lesja og skreddersyr hver enkelt hytte etter kundens ønsker. Gjennom årene har vi også utviklet en rekke hyttemodeller som dekker de flestes behov. Thøring har også flere hyttefelt på Bjorli, der du kan kjøpe nøkkelferdig hytte med tomt.

Les mer om Thøring Hyttefabrikk!