Lemonsjø Fjellstue

Destinasjon Lemonsjø

Lemonsjøen er et idyllisk vann som ligger rett ved foten av Jotunheimen Nasjonalpark. Det finnes flere ting man kan ta seg til i dette fantastiske området. Sommerstid er det fantastiske muligheter for fjellturer, med mange kjente topper i umiddelbar nærhet. Du kan for eksempel gå den kjente turen over Besseggen som ligger en liten kjøretur unna Lemonsjøen. Altså befinner du deg rett ved Jotunheimen Nasjonalpark. Dersom du er ute etter en fjelltur rett utenfor dørstokken kan vi anbefale å ta turen opp til Trollhø. Her får du utsikt over fjell og vann! Fra Trollhø ser du også hele destinasjon Lemonsjø. 
 

I fjellbygda Heidal som ligger rett ved Lemonsjøen kan du, og burde du, prøve deg på rafting. Rafting er en unik mulighet til å virkelig kjenne adrenalinet pumpe, og en mulighet til å komme i nær kontakt med naturkreftene på en ansvarlig måte. En opplevelse du sent vil glemme med andre ord. Her finner du også massevis av andre morsomme aktiviteter både for deg som reiser alene, men også dersom du har med deg en gjeng. Det er også muligheter for familierafting! Det finnes også mulighet for sykkelutleie, i tillegg til at det finnes enda fler fjellturer ikke langt unna, eller på destinasjonen. 

Dersom du er av den kulturelle typen kan vi varmt anbefale å ta turen til nasjonalpark-kommunen Vågå. Med et hyggelig sentrum fullt av kultur kan man fint tilbringe dagen her. For eksempel anbefaler vi å ta turen til Galleri Ullinsvin for å dypdykke deg inn i Edvard Munch's rike! Videre nedover vil du finne inspirasjon og en oversikt over aktiviteter og overnatting på destinasjon Lemonsjø, men også i nærheten! 

Lemonsjø Fjellstue

Lemonsjø Fjellstue har både nydelige mat, hytteutleie og skispor rett utenfor døren. Enten du bare ønsker deg et godt måltid etter en lang dag i fjellet, eller du ønsker å også bo her, er dette et sted som gir deg akkurat den hyggelige idyllen du trenger. Her kan du nyte maten din med fantastisk utsikt over Lemonsjøen og fjellene i bakgrunnen, eller du kan ta deg en kaffe i peisestuen. NYHET! Lemonsjø Fjellstue har også satt opp en badstu som du som overnattingsgjest kan benytte deg av. Du kan lese mer om, og booke ditt opphold hos Lemonsjø Fjellstue her!

Lemonsjø Alpinsenter

På Lemonsjø Alpinsenter kan du suse ned bakken samtidig som du nyter utsikten av flotte fjell i det nære og fjerne. De har flere ulike bakker, i tillegg til barnebakke og park. Fra toppen kan du nyte utsikten over Jotunheimen nasjonalpark. Lemonsjø Alpinsenter har også skiutleie, så dersom du ønsker å prøve deg fram med diverse utstyr er det bare å ta kontakt. Perfekt for deg som er på ferie og ønsker å prøve for eksempel topptur! Les mer om Lemonsjø Alpinsenter her!

Kalven Seter

Rett ved foten av Jotunheimen finner du det sjarmerende stedet Kalven Seter, midt mellom alpinbakken og fjellstua! Kalven Seter er en hyggelig liten kafe med et bredt utvalg av nydelig kaffe. Særlig i påsken kan man ta turen hit for noe godt å drikke på hjem fra skituren! Du kan lese mer om Kalven Seter her!

Grov Camping

Er det lenge siden du og kjæresten har vært på tur sammen? Hva med å legge turen til Grov Camping, muligens Nord-Gudbrandsdalen mest romantiske campingplass. Her er det hyggelige fasiliteter og ulike overnattingstilbud. Grov Camping har glampingtelt som ligger rett ved vannet, og dersom du velger å overnatte i glampingtelt får du frokost som du kan nyte hvor du vil. Dersom glampinglivet ikke er for deg tilbyr Grov Camping veldig hyggelige hytter. Det er også fine områder både for telt og caravan, samt bademuligheter. Du møter også på utrolig hyggelig vertskap! Du kan lese mer om Grov Camping, og booke ditt opphold her!

Bike&Hike Lemonsjøen

Destinasjon Lemonsjø og området rundt er perfekt for syklister i alle aldre! Hos Bike&Hike kan du leie elsykler i toppklasse som er brukervennlige og enkle i bruk. Du kan også bli med på skreddersydde turer med guide. Du kan lese mer om Bike&Hike her!

<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>