cbis:2015897
cbis:2015897
cbis:2015897
cbis:2015897
cbis:2015897
cbis:2015897
cbis:2015897
cbis:2015897
cbis:2015897
cbis:2015897
cbis:2015897
cbis:2015897
cbis:2015897
cbis:2015897
cbis:2015897

Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend

Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend ligger 863 meter over havet ved sydenden av den vakre Lemonsjøen på FV51 Valdresflyvegen, porten til Sjodalen og i hjertet av Jotunheimen.
Her er mulighetene gode for et hyggelig opphold kombinert med et bedre måltid! Om du vil slappe av, bestige en topp, be til «gjestebod» eller samle kollegaer er Lemonsjø Fjellstue og Hyttegrend et ypperlig utgangspunkt.

Bespisning
I kafeen har vi plass til 130 gjester og den er flittig brukt av lokale og turister i området. Vårt kjøkken er kjent for god og hjemmelaget mat med utgangspunkt i reine råvarer. Norske tradisjonelle, klassikere og populære retter varieres etter sesong. Her er det mulighet for et godt måltid når du ønsker det og vi setter gjerne sammen en meny på din oppfordring.
Vi tar på oss alle typer arrangementer, og har alle rettigheter. Enhver markering eller begivenhet blir en opplevelse på Lemonsjø, og vil være like koselig enten det er vinter eller sommer. Vi leverer også mat til små og store lag i hytter og hus!

Overnatting
Velg mellom hotellrom med fullpensjon (må forhandsbestiller), eller en av våre 10 flotte utleiehytter.
Lemonsjø Fjellstue og Hyttegrend har 10 utleiehytter, fritt plassert på vestsida av Fjellstua. Alle hyttene er like, med utsikt over Lemonsjøen eller fjellet. Hyttene er fullt utstyrt for selvhushold, men man kan også unne seg det lille ekstra ved å nyte et bedre måltid inne på fjellstua. Der finnes det også TV og badstue til fri benyttelse.
Inne på fjellstua er det 4 rom, med nydelig utsikt over Lemonsjøen eller fjellene. Rommene har bad med dusj og toalett, sittegruppe med bord, skrivebord, klesskap og deilige senger! Peisestua er til fri benyttelse, ha en hyggelig kveld foran peisen med litt god drikke. Frokostbord serveres hver morgen, i løpet av dagen kan man bestille fra menyen.

Aktiviteter og opplevelser
Sommerstid er Lemonsjøen et glimrende utgangspunkt for turer til Geiranger, Trollstigen, Sognefjorden, Jotunheimen, Rondane og Dovrefjell. Av fotturer ligger slagere som Besseggen, Galdhøpiggen, Glittertind og Knudshø i nærheten. Eller hvorfor ikke ta turen opp på Trollhø, minutters frisk gange fra fjellstua der panoramautsikt over Jotunheimen og Rondane kan nytes på fine dager! Rafting i Sjoa er fremdeles like populært sammen med juving og andre friske fjellopplevelser. Fjellørreten venter i mange sjarmerende fjellvann og rypa byr på høstens utfordring. Høstfargene i seg selv er vert et besøk!
Vi har båtutleie, sykkeltraseer og mange gode turanbefalinger.
Vinterstid er Lemonsjøen et yndet område for skientusiaster, enten det er turløpere, alpinister eller snøbrettkjørere. I områdene rundt fjellstua er det over 150 km oppkjørte løyper og Jotunheimen Lemonsjø Skisenter ligger snaue 300 meter unna. Området byr på en rekke muligheter for friluftsgleder i frisk natur. Ta deg tid til å høre stillheten, nyte månelyset over trolsk landskap og kanskje oppleve det mektige Nordlyse spille på vinternatthimmelen!
Skiløypene i Lemonsjø området byr på flotte forhold for alle uansett kondisjon og form. Her kan du velge korte eller lange turer og lette eller mer krevende løyper. Terrenget varierer mellom snille skoger og røft snaufjell. Løypene blir preparert og holdt ved like i perioden desember til april avhengig av vær og snøforhold. De fleste løypene i området har dobbel spor og enkelte strekninger tilpasset skøyting.
Vi har utleie av ski, pulk og truger.
Gratis WIFI og TV inne på fjellstua.

Kontaktinformasjon

Adresse: Fjellveien 1570, 2680 Vågå
E-post:

Mer informasjon

  • Frokost
  • Badstue
  • Antall rom: 16