Bjorli

Destinasjon Bjorli

Bjorli ligger midt mellom Dombås og Åndalsnes, innlandet og vestlandet. Bjorli er kjent for å ha ett av landets kanskje lengste vintersesonger, og det pleier å komme massevis av snø. Dette er med på å gjøre at Bjorli er en fantastisk vinterdestinasjon og et eldorado for vinteraktiviteter! 

Med Bjorli som utgangspunkt er det ikke bare vinteraktiviteter som gjelder. For eksempel er det ikke langt til Dovrefjell, hvor Dovre&Lesja aktiv gjerne tar deg med på moskussafari! Om sommeren kan du dra til Lesjaskogvatnet camping hvor du kan leie en kano og nyte rolige timer på Lesjaskogvatnet. Hva med disc-golf? Eller ta turen på Rånåkollen på den nye dagsturhytta? 

Dersom du ønsker å lese mer om destinasjon Bjorli kan du finne massevis av informasjon om aktiviteter, overnatting og lignende på Bjorli.no!

Høyt&Lavt Bjorli

Høyt&Lavt Bjorli

Høyt&Lavt Bjorli tilbyr klatring i varierende vanskelighetsgrad og lengde. Løypene består av blant annet vaiere og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra toppene. Høyt og Lavt Bjorli har tilrettelagte tilbud for enkeltpersoner, familier og grupper! Du kan lese mer om Høyt&Lavt Bjorli her. 

Bjorli Skisenter

Bjorli Skisenter

Bjorli er kjent som et pudderparadis om vinteren. Et skikkelig snøhull hvor det ofte daler ned ferskt pudder som gjør dette til den perfekte destinasjon for alle som elsker ski og vinter. Ikke bare finnes det toppturmuligheter og fine langrennsløyper her på Bjorli, men Bjorli Skisenter byr på et fantastisk alpinanlegg med mange nedfarter i forskjellige vanskelighetsgrader og gode skitrekk. Her kan man også leie og kjøpe diverse skiutstyr- og få opplæring dersom det er ønsket gjennom Intersport Bjorli. Med god plassering mellom Åndalsnes og Dombås, og med utsikt mot Romsdalen er Bjorli Skisenter perfekt for deg som kommer fra Innlandet, men også for deg som kommer fra Vestlandet! Les mer om Bjorli Skisenter her.

På Bjorli...

Sommerstid er Bjorli tilknyttet et stort stinettverk med gode muligheter for turer både på sykkel og til fots. Bjorli ligger også nærme Reinheimen Nasjonalpark og Dovrefjell-Sunndalsfjella Nasjonalpark. På Dovrefjell kan du som nevnt tidligere dra på moskussafari, eller vandre rundt på egenhånd og bare nyte den flotte utsikten. 

Reise til Bjorli

I sommersesongen kan du ta bussen til Bjorli med Innlandstrafikk! Søk opp reisen din her, eller last ned Entur appen. 

Topptur

Fra Bjorli er det også kort vei til andre favoritter i vinterfjellet. Romsdalen med sine fantastiske toppturmuligheter starter ved Bjorli. Tafjordfjella og Reinheimen Nasjonalpark kan du også nå med Bjorli som utgangspunkt. I tillegg er det mange andre toppturmuligheter og fjellskiturer i umiddelbar nærhet, som Rånåkollen eller Bjorlitoppen. 

Husk å alltid være oppdatert på rasfare, værmelding og sikkerhet når du ferdes til fjells på ski. 

 

Overnatting og opplevelser i Lesja kommune:

Destinasjon Bjorli ligger i Lesja kommune. Lesja kommune er kjent for sin fantastiske natur, med fjell, elver og daler. Utforsk Lesja og opplev den unike kulturen og historien. Her finnes det også flotte muligheter for friluftsliv som fotturer og fiske. Se mer av hva Lesja har å tilby under.

<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>