Grotli

Destinasjon Grotli

Grotli ligger i Skjåk kommune, helst øverst i Ottadalen. Ottadalen sin natur består av nasjonalparker, ville elvestryk, fantastiske fosser og nydelige utsiktspunkt. Med mange fine stoppesteder er Ottadalen mer enn bare ett sted for gjennomkjøring. Her finnes mange nydelige perler som er verdt å stoppe for, og for deg som liker fot- og skiturer er det verdt å ta turen ene og alene hit. Videre nedover finner du inspirasjon til ditt opphold på Grotli! 

Grotli

Grotli Høyfjellshotell

Grotli Høyfjellshotell ligger i naturskjønne omgivelser ved foten av både Breheimen- og Jostedalsbreen Nasjonalpark. Hotellet tilbyr en unik opplevelse med sin koselige atmosfære, deilige mat og komfortable rom. Et perfekt sted å roe ned etter en strålende dag i høyfjellet! Enten du er på jakt etter spennende friluftsliv eller avslappende stunder i naturen, er Grotli Høyfjellshotell det perfekte utgangspunktet! Bestill ditt opphold i dag, og nyt den vakre naturen og gjestfriheten på Grotli Høyfjellshotell. Les mer om- og bestill ditt opphold her!

Retauranten Grotli Høyfjellshotell

Grotli Høyfjellshotell har også åpen restaurant hvor du kan spise nydelig buffet. Dette er et tilbud som ikke bare er forbeholdt hotellets gjester, men også et fantastisk stoppested for fjellturister eller forbipasserende! Dersom du ikke bor på hotellet, settes det pris på at man forhåndsbestiller bord. 

Vinter på Grotli

Grotli byr på uante muligheter for ski, både i og utenfor oppkjørte løyper. Hver vinter er Grotli et av stedene i Norge som får mest snø, og det er vanlig å finne skiføre til langt ut i juni. Rundt skiheisen og oppm ot Krosshø er det et lekent og allsidig terreng både i og utenfor alpinsenteret, og passer for alt bra nybegynnere til eksperter. 

Det finnes mange toppturmuligheter i Tafjordfjella og Strynefjellet med utgangspunkt i Grotli. Med Stryn sommerskisenter kan du også stå på ski sommerstid, og dette ligger kun en halvtime fra Grotli!

Sommer på Grotli

Flotte fjellturer

Grotli er det perfekte utgangspunktet for korte og lengre fjellturer i noe av den flotteste naturen Norge har å by på. På Grotli er Krosshø eller Skidulaupen de mest kjente fjellturene. Men det er også kort veg til Tverrådalskyrkja, klassikere i Jotunheimen eller andre turer i Geiranger og Loen. 

Med sykkel

Med sykkel på Grotli finnes det mange muligheter. Gamle Strynefjellsvegen som starter på Grotli og går til Videseter er virkelig en perle fra sykkelsetet. Her er det ikke tillatt med tyngre kjøretøy, så veien er relativt lite trafikkert. På landeveien er det også mulig å utforske noen av de flotteste sykkelområdene i Norge, med blant annet Strynefjellsvegen, Hjelledalen og Stryn, Dalsnibba og Ørnevegen innen rekkevidde for en dagstur fra Grotli. 

Fiskeeldorado Skjåk

Når fjellene blir snøfrie ute i juni, så åpenbarer det seg små og store ørretvann. I fjellområdene i Skjåk er det over 200 fiskevann som du kan fiske i på ett og samme fiskekort fra Skjåk Almenning. Mellom hotellet og DNT-hytta Danskehytta ligger Kjerringtjønnet på ca 1100 moh. Det tar ca 40 minutter å gå hit fra hotellet, og det finnes også flere småvann. Fiskekort selges på Inatur eller på Grotli Høyfjellshotell. 

 

Les mer om Skjåk!

<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>