Grønfossen på Bjorli
Høyt og Lavt på Bjorli
Jernbanebru på Bjorli

Bjorli

Lengst nord i Gudbrandsdalen ligger Bjorli, kjent for friluftsliv og ekstremt gode snøforhold. Her finner du mange muligheter både sommer og vinter.

Fjellgrenda Bjorli

Bjorli er en skidestinasjon i Lesja, lengst nord i Gudbrandsdalen og grenser til Møre og Romsdal. Det er en allsidig destinasjon både sommer og vinter, og byr på muligheter som falskjermhopping, sykling, alpint, langrenn, topptur på ski og til fots, og flere andre aktiviteter. Gå en tur i koselige Vetlegrenda, som er ei gate med hus og leiligheter, og flere butikker, inspirert av gatene på Røros. Bjorli er også ett eldorado for hytter og leiligheter, enten du ønsker å leie, kjøpe eller bygge ny.

Sommeren på Bjorli

Om sommeren er Bjorli tilknyttet et stort stinettverk med gode fotturmuligheter og sykkelmuligheter. Det er heller ikke langt til Reinheimen Nasjonalpark og Dovrefjell-Sunndalsfjella Nasjonalpark, samt Dalsida landskapsvernområde.

Klatreparken Høyt & Lavt er virkelig verdt et besøk og passer like godt for barnefamilier som voksne. Her er det totalt 7 forskjellige løyper med forskjellig vanskelighetsgrad. 

Sagelva vasskraftsenter er et opplevelsessenter hvor du kan lære om vannkraftens historie og hvordan det er brukt i industrien gjennom 300 år.

Reise til Bjorli

I sommersesongen kan du ta bussen til Bjorli med Innlandstrafikk. Søk opp reisen din og kjøp billett til Bjorli i Entur, eller last ned Entur-appen. 

Besøk Sagelva Vasskraftsenter

Sagelva ligger på Bjorli og er et unikt opplevelsessenter som viser over 300 års bruk av vannkraft.

Sagelva vasskraftsenter

Høyt & Lavt på Bjorli

Vi er mange som lever med frykten for å bli gammel. Heldigvis finnes motgiften i toppen av en stolpe på Bjorli.

Høyt & Lavt Bjorli

Bjorli Skiskole og Skiutleie

Skiskolen har alt du trenger til skiferien, enten du vil kjøpe eller leie. Bli også med på Airboard fra toppen av skiheisen.

Bjorli Skiskole

Vinteren på Bjorli

Bjorli er kjent som en av de mest snørike destinasjonene i hele Norge og har også kunstsnøanlegg, både i alpintsenteret og langrennsstadion. Dette gjør at Bjorli skisenter ofte er det første anlegget som åpner i Norge for vinteren og av de siste som stenger. Alpinsenteret ligger i fantastiske omgivelser og har 11 nedfarter. Utenfor alpinsenteret er det også fantastiske offpistemuligheter, og hyppige pudderalarmer.

Langrenn på Bjorli

Bjorli har ca 90 kilometer oppkjørte langrennsløyper, med både klassisk- og skøytespor, og kunstsnøproduksjon. Du kan gå i skogstereng, lysløype eller på høyfjellet.

Se fullstendig løypekart med status på loyper.net

Topptur på ski på Bjorli

Fra Bjorli er det også kort vei til andre favoritter i vinterfjellet. Romsdalen med sine fantastiske toppturmuligheter starter ved Bjorli. Tafjordfjella og Reinheimen Nasjonalpark kan du også nå med Bjorli som utgangspunkt. I tillegg er det mange andre toppturmuligheter og fjellskiturer i umiddelbar nærhet, som Rånåkollen eller Bjorlitoppen.

Høyt og Lavt Bjorli

Høyt og lavt klatrepark

95 elementer - 10 zip liner - 7 løyper. Høyt og lavt klatrepark på Bjorli har åpent hver dag i sommer, og i feriedager og helger om vinteren. Les mer her!

 

Besøk gjerne Bjorli sine hjemmesider for mer informasjon!

<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>
Loading