Hesteridning i Rondane
Hesteridning i Jotunheimen
Hesteridning

Fjellridning og rideturer i Gudbrandsdalen

I Gudbrandsdalen er de lett å finne firbeint følge til rideturer i nasjonalparkene. Enten du er nybegynner eller mer erfaren kan du bli med på organiserte rideturer i Gudbrandsdalen. Å se naturen fra hesteryggen er en fantastisk opplevelse, og de ulike aktørene tilbyr både korte turer og flerdagersturer.

Nord-Gudbrandsdalen har en storslått natur, bestående av brusende elver, bratte juv og ruvende fjelltopper. På flere av våre destinasjoner kan du oppleve dette og mer rett fra hesteryggen! 

Du kan oppleve naturen på Dovrefjell rett fra hesteryggen om du ønsker. Da tar du kontakt med Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning hvor de tar deg med på tur innover fjellet på rolige, veltrente Islandshester. 

Dersom du befinner deg i nærheten av fjellbygda Heidal, hvor Øien Øvre Hesteaktiviteter holder til, kan vi anbefale deg å ta turen opp på setra for en hyggelig ridetur. Kristin har aktivitet hele året, så her er det bare å ta kontakt for å planlegge din drømmehelg på hesteryggen!

Fjelleventyret tilbyr også hesteridning i Skjåk! Her rir du innover mot Breheimen nasjonalpark. Kom til Skjåk og nyt dager med ridning og andre aktiviteter med Fjelleventyret som en hyggelig og komfortabel base for deg og ditt følge!

Hesteridning
hesteridning
ridetur i høyfjellet
øien øvre hesteridning

Dyreliv i Nord-Gudbrandsdalen

Det er fantastisk å oppleve naturen fra hesteryggen, og som nevnt finnes det flere steder hvor du kan gjøre akkurat dette i vårt flotte område. Det er ikke bare hest Nord-Gudbrandsdalen har å tilby, under finner du andre aktiviteter hvor du kan komme i nærkontakt med dyr:

<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>
Loading