Kano i Skjåk Nasjonalparkkommune

Velkommen til Skjåk Nasjonalpark-kommune

Skjåk kommune, vakkert plassert ved foten av Jotunheimen og Breheimen Nasjonalpark, inviterer deg til en uforglemmelig opplevelse. Med grenser til Vestlandet og nærhet til ikoniske severdigheter som Geiranger, Trollstigen og Dalsnibba, er Skjåk det perfekte utgangspunktet for eventyr.

Utforsk den imponerende naturen, velg blant unike overnattingssteder og nyt de mange mulighetene for å smake på de lokale delikatessene. Fra majestetiske fjell til frodige daler har Skjåk noe for enhver smak.

Planlegg ditt besøk i Skjåk i dag, og opplev en ekte smakebit av norsk natur og gjestfrihet!

Husk å tilpasse dette etter dine spesifikke behov og de unike trekkene ved Skjåk!

Landskap i Skjåk

Det finnes flere gode alternativer for ulike opplevelser og overnattinger i Skjåk kommune. Du kan dra på flotte fjellturer, overnatte i en dome eller du kan utforske juving eller rafting med trygge og gode guider... Lengst opp i kommunen, like før du starter nedfarten mot Stryn, kommer du til destinasjon Grotli - sjekk ut destinasjon Grotli her!

Skjåk Nasjonalparkkommune

aktiviteter og overnatting i Skjåk

Fjelleventyret

Fjelleventyret er et aktivitetsfirma i Skjåk som tilbyr rideturer, guida toppturer og jaktpakker! Her kan du også spise mat gjennom sommersesongen, og du kan overnatte på koselige rom. Les mer om Fjelleventyret og book ditt opphold her!

Sota Sæter

Sota Sæter er en bemannet DNT-hytte som ligger rett ved foten av Breheimen Nasjonalpark i Skjåk kommune. Dersom du er av typen som liker kombinasjon vakker natur og nydelig lokalmat er dette stedet for deg. Med ypperlige turmuligheter til fots på sommeren, og med ski på vinteren er det alltid masse å finne på hos Sota Sæter - hele året! Les mer om Sota Sæter her!

Reinheimen Lodge

Reinheimen Lodge tilbyr ulike typer overnatting! Her kan du sove på dobbeltrom, i dome, glampingtelt og massivtrehytter. Med griser på tunet og fin natur er dette stedet for deg som liker en jordnær og hyggelig overnatting. Reinheimen Lodge har også bar, vedfyrt badestamp under åpen himmel, badstue, dusj og gjestetoaletter. Fra påskeferien til høstferien er det kafe, frokost- og middagsservering! Les mer om Reinheimen Lodge her!

Billingen Seterpensjonat

Koselige Billingen Seterpensjonat ligger idyllisk til rett ved Reinheimen Nasjonalpark. Den ville og vakre elva Tora renner forbi i heftige strømmer, rett utenfor soveromsvinduet- og gir dermed Billingen en av de beste utsiktene. Maten du får servert er lokal, enten produsert på egen gård, eller fra andre lokale matprodusenter i Skjåk og Gudbrandsdalen! Les mer om Billingen Seterpensjonat, og book ditt opphold her. 

Billingen Seterpensjonat
Fiske i Skjåk
Steinbrua på Billingen

Skjåk Adventure

Skjåk Adventure holder på med elveaktiviteter som rafting, juving, ducky og lignende! Et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å oppleve action, vann og heftige krefter i sving på en trygg og god måte med erfarne guider. Skjåk Adventure har også aktiviteter som passer hele familien, og tilpasser etter hva du og ditt følge trenger. Les mer om Skjåk Adventure her!

Juventyr

Juventyr tilbyr også elvesport-aktiviteter for deg som ønsker å komme i nærkontakt med naturkreftene! Her kan du oppleve juving, elvesafari eller du kan bli med å rappellere ned i flotte elvejuv! Juventyr gir deg god og trygg opplæring og dette passer for alle. Les mer om Juventyr her!

Grotli Høyfjellshotell

Grotli Høyfjellshotell ligger i naturskjønne omgivelser ved foten av både Breheimen- og Jostedalsbreen nasjonalpark. Hotellet tilbyr en unik opplevelse med sin koselige atmosfære, nydelige mat og komfortable hotellrom. Ett perfekt sted å roe ned etter en strålende dag i høyfjellet! Enten du er på jakt etter spennende friluftsliv eller avslappende stunder i naturen, er Grotli Høyfjellshotell det perfekte utgangspunkt. Bestill ditt opphold i dag og nyt den vakre naturen og gjestfriheten på Grotli Høyfjellshotell. Les mer om- og book ditt opphold her!

 

Haus Byrå AS

Haus er et fullservice, kreativt og strategisk byrå som skaper verdi med strategi, design, teknologi og innhold. Her får du et team satt sammen av fag og erfaring, og de beste samarbeidspartnere. Haus kan hjelpe deg med å utvikle en visuell identitet for bedriften din, lage universelt utformede nettsider, hjelpe deg med å lage nettbutikk, brosjyrer og andre trykksaker, holde foredrag og kurs i sosiale medier og mye mye mer. Les mer om Haus her!

Pollfoss Hotell

Pollfoss Hotell ligger rett ved fossen med samme navn. Pollfoss er for tiden under renovering for å skape en unik kombinasjon av hotellets historiske sjel og dagens trender! Fra restauranten kan du nyte utsikten av fossen, eller du kan sitte ute på verandaen å nyte maten din. Pollfoss har en hyggelig og avslappende atmosfære, og egner seg både for familier, par og også for deg som er på eventyr alene! Med fantastiske opplevelser, god mat og hyggelige rom er dette en perle i Ottadalen! Les mer om Pollfoss her!

Skjåk Allmenning

Skjåk Allmenning er en privat bygdealmenning med lang og rik historie. Almenningen dekker et landareal på underkant av 2 millioner dekar, og eiendommen utgjør 95% av arealet i Skjåk kommune. 80% av arealet til Skjåk Almenning har fått vernestatus, enten som landskapsvernområde, nasjonalpark eller naturreservat. Dette gir noen begrensninger for bruk av området, men kan også skape muligheter innenfor næringsutvikling. Les mer om Skjåk Almenning her. 

 

Mer å finne på i Skjåk kommune:

<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>