cbis:2158609
cbis:2158609
cbis:2158609
cbis:2158609
cbis:2158609
cbis:2158609
cbis:2158609
cbis:2158609
cbis:2158609
cbis:2158609
cbis:2158609
cbis:2158609

Pollfoss Hotell

Hotellet

Unnslipp folkemengdene og slapp av på Pollfoss Hotell! Dette historiske hotellet tilbyr 26 komfortable rom med bad, a la carte restaurant og lounge områder. Hotellet finner du i billedskjønne omgivelser med mange muligheter ofr eventyr og utendørs aktiviteter!

Hvis du planlegger å overnatte på Pollfoss Hotel kan du forvente å oppleve hotellets komfortable og historiske atmosfære. Lounge-områdene gir en koselig stemning hvor det er perfekt å slappe av med en bok, eller nyte en drink med en venn.

Restauranten serverer nydelige måltider som er laget på lokale råvarer og tradisjonell, Norsk mat.

Våre 26 rom har god plass og har en frisk stil med vintage- detaljer. Alle rommene har også eget bad og flott utsikt over fjellene og Pollfossen!
Restauranten

I restauranten kan gjestene velge mellom ulike retter fra en a la carte meny. Dette gir rom for å velge egne preferanser når det kommer til forretter, hovedretter og desserter.

Restaurantens er lokalisert slik at man får utsikt over Pollfossen, dette gir en agisk og rolig atmosfære til gjestene imens de nyter maten. Lyden av fossen gir en beroligende effekt, som gjør matopplevelsen ekte og fredelig.

The Spa

Etter en spennende dag full av nye minner kan du slappe av i boblebadet. Boblebadet har utsikt rett mot Pollfossen og er omgitt av natur.

Hotellet bygger for øyeblikket en badstue med panorama-utsikt og et "slappe-av-rom". Skjem deg bort og ta en romantisk "getaway"! Kontakt hotellet i forkant og hotellet og spaet vil være klare for deg.

Denne opplevelsen til være perfekt for deg som leter etter å komme deg unna hverdagsmaset for å resette og slappe av, eller for deg som ønsker en romantisk tur for deg og din kjære!

Området rundt

Pollfoss Hotell ligger sentralt dersom du ønsker å se kjente og vakre områder av Norge. En kjøretur unna finner du Geirangerfjorden som er på UNSECO verdensarvliste. Her finner du uslåelige utsikter omgitt av bratte fjell og mange, mange fosser.

På snakk om fjell, Norges høyeste fjelltopp; Galdhøpiggen i Jotunheimen nasjonalpark er ikke langt unna hotellet! Jotunheimen innehar også mange andre, kjente fjelltopper og gjør dette til et populært turmål for turentusiaster.

Dersom du ønsker mer fart og spenning, kan det anbefales å forsøke rafting Ottaelva.

Gjennom vinterhalvåret kan du oppleve den magiske effekten islagte vann og elver gir, samtidig som snøen glitrer! Utforsk det snødekte området enten på langrennsski eller truger. Dette området har et stort nettverk av stier som tilbyr muligheter for både nybegynnere og erfarne skifolk.

Kontaktinformasjon

Adresse: Skjåkvegen 3484, 2694 Skjåk
E-post: