Kaffepause Vigga Vekst
Rolig stemning på gården Vigga Vekst
Slaktet klargjøres Vigga Vekst
Slakkline Vigga Vekst
Omgivelser på gården Vigga Vekst
Vernede bygninger Vigga Vekst
Sosialt innendørs Vigga Vekst
cbis:1538646 Nasjonalparkriket
cbis:1538646 Nasjonalparkriket

Gårdsopplevelser med Vigga Vekst

Vigga Vekst holder til i naturskjønne omgivelser på Lora i Lesja kommune. På den verneverdige gården har vi en god base for aktiviteter og opplevelser i store fjellområder – og vi har selvsagt et bredt utvalg av aktiviteter på gården.
TEMABASERTE SAMLINGER
Temasamlingene hos Vigga Vekst tar deg med på opplevelser i natur, fjellandskap og kulturhistorie i fjellbygda Lesja nord i Gudbrandsdalen. Her får du se, oppleve og lære mer om natur, jord, planter og hvordan maten vår blir til. Du kan delta i prosessen med å produsere mat – «fra jord til bord».

Målet med samlingene er å gi deg kunnskap og økt bevisstgjøring om denne kompetansen. Mest gjennom «learning by doing», men også noe teori. Læring skjer i stor grad gjennom aktivitet, opplevelse og mestring. Alle deltakere skal bidra, tenke, reflektere og kommunisere.

AKTIVITETER Vigga Vekst tilbyr også et bredt utvalg aktiviteter. Klatring, balanse- og koordinasjonsøvelser, botaniske utflukter og mer. Dette er aktiviteter som passer for familien eller vennegjengen som vil finne på noe mer når de er på gjennomreise i Lesja, eller lokale som vil ha en annerledes utflukt med venner eller familie.

Vigga Vekst samarbeider med Dovrefjell Adventures. DA holder til på Dombås, og tilbyr blant annet sykkelutleie.

Kontaktinformasjon

Adresse: Romsdalsvegen 2120 , 2666 Lora
Telefon: +4797 12 06 11
E-post: