cbis:2178525
cbis:2178525
cbis:2178525
cbis:2178525
cbis:2178525
cbis:2178525

Heidal Rafting - Rafting i Sjoa

Hos Heidal Rafting i Sjoa får dere alt dere trenger på ett sted. Vi tilbyr et variert aktivitetstilbud, enten man trives best i vann eller på land.
Det er kort vei til Sjoa elv hvor vi tilbyr hele fire forskjellige raftingturer, med ulikt nivå. For familier på sommerferie i Sjoa som ønsker familierafting eller elvebrett, så renner både Ottaelva og Gudbrandsdalslågen kun en kort busstur fra basen. Om dere trives best i fjellet ligger vår populære Via Ferrata rett bak resepsjonen, og vi tilbyr tre ulike juvturer, slik at alle finner en passende tur for seg og sin gruppe.

Av overnatting i Sjoa tilbyr vi rom på låven, i leiligheter, eller i vårt koselige stabbur. For de som ønsker enklere standard er det mulig å bo i egne telt, i bobil, eller i vår lavvoleir. Våre pakkeløsninger er all- inclusive, med aktiviteter, overnatting og måltider inkludert, slik at dere bedre kan slappe av og nyte oppholdet.

Sjoa er kjent for å være en av Europas beste elver for rafting. Ikke gå glipp av moroa - klikk deg inn på nettsiden og bestill din tur!

Kontaktinformasjon

Adresse: Åmotsvegen 79 , 2670 Otta
E-post: