cbis:1189972
cbis:1189972
cbis:1189972
Isjuving på Hindsæter Hindsæter
cbis:1189972
cbis:1189972
cbis:1189972
cbis:1189972
cbis:1189972

Hindsæter i Jotunheimen

Bo på et historisk hotell i sæterlandskap, besøk vernede tømmerbygg og bygdekultur.
Vær sammen i ei romantisk sæter-suite, del tiden i fjellspa og framfor en sprakende peis.
Opplev unike måltid med smaker fra Jotunheimen i all sin rikdom og enkelhet.
Nyt fjelltopper, utsikt, fjellbekker, ensomme vidder og vind i ansiktet.
Skal du gå Besseggen bor du på Hindsæter.
Om sommeren er det vandrestier med forskjellig lengde rett fra døra som fører gjennom naturreservater, urskog, sæterlandskap, langs fosselandskapet i Sjoa og mot mindre eller høyere topper i Jotunheimen. Om vinteren er det merka truge­- og skiløyper rett fra døra, det er mulig å booke isjuving/ isvandring langs de frosne fosser i Sjoaelven. Kort vei til skiparadiset på Valdresflya (1.398 moh)

Bespisning

Våre tre retters kveldsmenyer baserer seg på gode smaker av lokale råvarer: Lam og ungsau fra fjellet, reinsdyr fra Vågå tamrein er hovedråvarene gjennom året. I tillegg kommer alt av sesongbaserte råvarer, grønnsaker og forskjellig type fisk, fjellaure gjennom sommeren og høsten. Vi både graver, sylter og røyker kjøtt og fisk selv.

Den store interessa for småskala matproduksjon de siste årene får hos oss følge av drikke basert på lokale tradisjoner fra hele landet. Vår drikkeliste inneholder over 40 forskjellige norske øl, norske brennevin, sider fra Hardanger - ved siden av gode viner fra lenger sør i Europa.

Overnatting

Hotellet har 10 romantiske sæter-suiter og 7 dobbeltrom med dusj/wc. Spisestuene er historiske fra 1898 i tømmer. I tillegg er det lounge med storpeis og fjellbibliotek med panoramautsikt over Jotunheimen.

Fjellspa

Hindholet kultursauna kombinerer fysisk velvære med kulturhistorie. Etter en krevende dag i fjellet er dette stedet for avslapning og vinne nye krefter. Hindholet er bygget opp som et lite sætertun innendørs i hotellet.

Kontaktinformasjon

Adresse: Sjodalsveien 1549, 2683 Tessanden
E-post:

Mer informasjon

  • Antall rom: 26