cbis:1505245 ©Kvistli Islandshester
cbis:1505245 ©Kvistli Islandshester
cbis:1505245 ©Kvistli Islandshester
cbis:1505245 ©Kvistli Islandshester
cbis:1505245
cbis:1505245
cbis:1505245

Kvistli - Overnatting på Dovrefjell

Velkommen til fantastiske opplevelser i høyfjellet med islandshest! Kvistli Islandshester tilbyr rideopphold som holder en høy standard til konkurransedyktige priser i Norges flotteste rideterreng. Du kan velge mellom å bo på gården, eller bli med på en av våre spennende tematurer med overnatting i fjellet.
Priser fra : 400 NOK pr person

- "Drop-in" -du er velkommen til å delta på enkeltturer fra gården hver dag. Bestilling en dag i forveien, eller prøv lykken og sjekk om det er ledig samme dag. Timestur : Kr. 400,- pr. pers. Alle dager Halvdagstur: Kr. 700,-pr. pers. Man, ons, fre- og søndag. Oppmøte kl. 10.00 ( og

- eller kl. 14.00 i høysesong) Heldagstur: Kr. 900,- pr. pers Tirs, tors og lørdag. Oppmøte kl. 10.00 "Ego-trips" - rideturer med 1-2 pers.kr. 1500,-pr.pers.

Vertskapet på Kvistli, Morten og Anne Ma ønsker deg velkommen. Våre dyktige medarbeidere og vi gjør hva vi kan for å gi deg en fantastisk god opplevelse!

Gården ligger høyt og fritt ca. 900 m.o.h. i meget vakre naturomgivelser. Området er godt kjent for sin spesielle geologi, flora og fauna.

Overnatting og bespisning

Bed and breakfast
Vi tilbyr overnatting med frokost-buffet. Vi har alt fra enkeltrom til familerom med flere sengeplasser.

Du bor i hovedhuset på gården med store, hyggelige rom i 2.etg. med WC og vask i gangen. To dobbeltrom med egen dusj og vask. Vi har også et stort og flott dusjanlegg i underetasjen med delikat innredning. Salong og felles TV-stue, samt stor veranda med sofa og nydelig utsikt. Her er det rom for avslapning!!

Pensjonopphold
I tillegg til rideferie tilbyr overnatting inkl. frokost-buffet på gården.Vi tilbyr lunsj og middagsserveing for vår overnattings-gjester. Alle måltidene nytes rundt langbordet i spisestua. Mye av maten stammer fra lokale aktører. Vi serverer god hjemmelaget mat i hjemmekoselige omgivelser. Menyen er variert og består av både tradisjonskost og internasjonale retter.

Vinter på Kvistli

Vi tar imot bestillinger på opphold hele året.
Bestill pensjonsopphold, eller ha selvhushold. Vinteren i Folldal / Dovrefjell er fantastisk!
Vi har mange mil med oppkjørt løypenett rundt gården og omegn. Gårdslivet gir en rolig atmosfære, langt vekk fra kjas og mas.

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 92 46 26 35
E-post:

Mer informasjon

  • Konferansefasiliteter