Dovreguiden

Ledig stilling som Web- og bookingansvarlig

Nasjonalparkriket Reiseliv er destinasjonsselskapet med Nord-Gudbrandsdalen som nedslagsfelt, i hjertet av Norge. Vi har en medlemsmasse på ca 150 medlemmer, spredt i vår region.

Digitalansvarlig

Vi leter etter en ny ambisiøs web- og bookingansvarlig som elsker orden og struktur og har bred erfaring med drift av digitale kanaler og e-handel. Vil du bli en sentral del av vårt markedsteam og sammen med oss utvikle nyskapende produkter innen reiseliv?

Søknadsfrist: 18. februar 2022.

Ansvarsområder

Du får ansvar for drift, utvikling, e-handel og innholdsproduksjon til web og våre kjøpskanaler. Dette innbærer vedlikehold, jevnlig oppdatering og publisering av informative, samt selgende artikler og oppføringer på våre nettsider/landingsider, dialog med vår systemleverandør, drift av bookingsystem, analyse av salg og trafikk på nettsiden. I tillegg vil du være med i arbeidet med å videreutvikle våre løsninger og digitale kundereiser. Du må ta eierskap til hele den digitale kjøpsprosessen og ha evnen til å håndtere ulike systemer som skal fungere sammen.

Du vil også jobbe tett med med våre innholdsprodusenter om sosiale medier, innholdsproduksjon og kampanjer. I tillegg deltakelse i andre prosjekter som Nasjonalparkriket jobber med og tett samarbeid med våre medlemmer.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Relevant utdanning og/eller erfaring innen digital markedsføring.
  • God kunnskap og erfaring med publisering i CMS.
  • Erfaring fra e-commerce eller online booking.
  • Grunnleggende kunnskap om og ferdigheter innen SEO og SEM.
  • God kjennskap til Facebook Business Manager, Google Ads, Google Analytics osv.
  • Erfaring fra Adobe-pakken er også en fordel.

Personlige egenskaper

  • Du er en effektiv og praktisk gjennomfører som fokuserer på ferdigstillelse og som kan håndtere mange ulike arbeidsoppgaver samtidig.
  • Du er analytisk og opptatt av å skape resultater
  • Du er selvgående med evne til å samarbeide med andre.
  • Du har gode kommunikasjonsevner.

Er dette deg?

Nasjonalparkriket tilbyr et inspirerende arbeidsmiljø med folk som ønsker å følge med i utviklingen av nye kommunikasjonskanaler. Arbeidsdagen er full av interessante og varierte arbeidsoppgaver. Lønn og vilkår etter avtale. Arbeidssted er Nord-Gudbrandsdalen, med Otta som hovedbase.

Tiltredelse fra 01.04.2022, eller etter avtale.

Søknad og CV sendes 
Ole Erik Bjørnstadhaugen, Reiselivssjef - 905 76 918 / [email protected]

Søknadsfrist: 18. februar 2022.