cbis:1193780

Lesja Fallskjermklubb

Lesja Fallskjermklubb er en av Norges største klubber målt i mest morro. Klubben har 174 medlemmer og gjør 2222 fallskjermhopp i året.
Priser fra : 3800 NOK

- Priser: Tandem: 3800 kr. Tandemvideo: 4600 kr. Betaling: Kort

Lesja Fallskjermklubb er en av Norges største klubber målt i mest morro. Klubben har 174 medlemmer og gjør 2222 fallskjermhopp i året.
Lesja FSK ble stiftet 05.02.1988, og er medlem av Norges Luftsportforbund. Klubbens høyeste organ er årsmøtet.

Lesja FSK eier og driver Bjorli Flyplass som ligger på Bjorli i Lesja kommune. Vi mener selv at vi har landets fineste privateide flyplass med 850m asfaltert flystripe, stor hangar/pakkeområde og flott klubbhus. Vi hopper fra en Cessna 206 (LN-BWV) som har plass til 6 hoppere.

Hoppfelt

Vi er stolte over å ha et hoppfelt på linje med de beste i landet. Hoppfeltet drives og eies av Lesja fsk. Det er trådløst internett forbindelse på hoppfeltet.

Klubbhus

Storstue med bord og stoler til ca 50 personer, sittegrupper med kabel tv, video, projektor med stort lerret.Fullt utsyrt kjøkken, garderobe, dusj og toalett.

Hangar

Stor oppvarmet flyhangar med vegg-til-vegg teppe for pakking av fallskjermer. Stativ for å henge fra seg rigg og utstyr. En sittegruppe med tv-video for breifing. En sittegruppe for avslapping, video, kaffe og kake kos, og sosialt samvær. 5 soverom med 18 overnattingsplasser, «først til mølla» prinsippet gjelder her. Det er også mange madrasser om det skulle være behov for overnatting i hangaren. Manifest er i hangaren.

Landingsfelt

Stort landingsfelt med gressdekke, egner seg godt for elever. Landingsfeltet ligger like ved hangaren så her trenger du ikke gå langt.

Boogie

Vi har to faste boogier i året, påskeboogi og beverboogi. Innhopp:Lesja fsk har norges råeste innhopp muligheter. Opplev fjellene i Romsdalen fra lufta. Gjør ett innhopp mellom Trollveggen og Romsdalshorn eller på Åndalsnes «Alpebyen ved fjorden» og opplev vakker natur med fjord, fjell og by. Ved innhopp gjelder visse krav til sertifikat.

Kurs

Lesja fsk kan tilby linekurs for elever

Fly

Cesna 206 (LN-BWV) med plass til 6 hoppere

Flystripe

850 m asfaltert flystripe

Vedfyrt badestamp, trampoline, div. Leker for barn, stor parkeringsplass.

Kontaktinformasjon