cbis:2098814
cbis:2098814
cbis:2098814
cbis:2098814
cbis:2098814
cbis:2098814

Ljosbakken gard

Utforsk drømmen om småbrukslivet på ekte, og gi hele familien en opplevelsesrik ferie - der dere bor og driver et småbruk!
Vi tilbyr også overnatting i gårdshus og koselig seterstue i Reinheimen.
Drømmen om småbruket.

Småbruksopplevelsen gir deg et helt lite småbruk til disposisjon for en uke/langhelg. Du bor i et sjarmerende gårdshus, får jord på hendene i kjøkkenhagen og god kontakt med gårdsdyra.

Om du ønsker kan enkle gårdsoppgaver utføres eller du velger å nyte den nye følelsen av hverdagsro på bruket. Spis smakfulle måltider av de beste råvarene gården og Nasjonalparkriket har å by på – rett fra fjellet, og fyll på med kunnskap og erfaringer om smårbukslivet gjennom tilrettelagte og valgfrie aktiviteter. Alt dette får du leve ut på et idyllisk småbruk i fjellbygda innunder Dovrefjell.

I SmåbruksOpplevelsen er du aktiv i egen opplevelse, og alle i familien får kjent ordentlig på hvordan livet på landet kan være. Og hva er vel herligere enn barn løpende barbeint rundt på tunet fulle av mestringsfølelse, med en ny nærhet til naturen og førstehånds kunnskap om hvor maten kommer fra?

Se smabruksopplevelsen.no for mer informasjon.

Gårdsovernatting.

Overnatting i et koselig gårdshus, et sted perfekt for par som vil koble av, ideelt for barnefamilien som ønsker en smak av gårdsliv og helt supert for den friluftsinteresserte med nærhet til fiskeelv, sykkelruter og vandring i fjell. 6 sengeplasser + gjesteseng. Rikholdig kjøkken, spisestue, bad med dusj og vaskemaskin, toalett, koselig stue med gamle tømmervegger og to soverom med oppredde senger. Selvhushold og helårsutleie.

Overnatting i en elskverdig og autentisk seterstue på Bjøknesetre i Lordalen, innfallsporten til Reinheimen nasjonalpark, med bilvei helt frem. Her kan du starte dagen med å nyte morgenkaffen på trappa og lytte til den gode roen du finner her, før du griper dagen og utforsker området. 4 sengeplasser. Kjøkkenkrok med propanbluss og spisested. Stue med vedfyrt ovn. Soverom med oppredde køyesenger. Enkel standard uten strøm og vann, men er rikt utstyrt med det du trenger. Utedo. Anneks for ekstra plass kan leies på forespørsel.

Se ljosbakken.no. for mer informasjon.

Kontaktinformasjon

Adresse: Bjøknegeilen 52, 2666 Lesja
Telefon: 47606056
Telefon: 47606056
E-post: