cbis:1199533 ©Kvistli Islandshester
cbis:1199533 ©Kvistli Islandshester
cbis:1199533 ©Kvistli Islandshester
cbis:1199533 ©Kvistli Islandshester
cbis:1199533
cbis:1199533
cbis:1199533

Opplevelser i høyfjellet med islandshest | Kvistli

Kvistli Islandshester tilbyr rideopphold som holder en høy standard til konkurransedyktige priser i Norges flotteste rideterreng. Du kan velge mellom å bo på gården, eller bli med på en av våre spennende tematurer med overnatting i fjellet.
Priser fra : 400 NOK pr person

- "Drop-in" -du er velkommen til å delta på enkeltturer fra gården hver dag. Bestilling en dag i forveien, eller prøv lykken og sjekk om det er ledig samme dag. Timestur : Kr. 400,- pr. pers. Alle dager Halvdagstur: Kr. 700,-pr. pers. Man, ons, fre- og søndag. Oppmøte kl. 10.00 ( og

- eller kl. 14.00 i høysesong) Heldagstur: Kr. 900,- pr. pers Tirs, tors og lørdag. Oppmøte kl. 10.00 "Ego-trips" - rideturer med 1-2 pers.kr. 1500,-pr.pers.

Vertskapet på Kvistli, Morten og Anne Ma ønsker deg velkommen. Våre dyktige medarbeidere og vi gjør hva vi kan for å gi deg en fantastisk god opplevelse!

Ridesenteret holder til på Kvistli gård på Dalholen øverst i Folldal Kommune. Dovre- og Rondane Nasjonalpark ligger så og si rett utenfor stuevinduet, så gårdens beliggenhet er et flott utgangspunkt for rideturer i vakker og unik natur.

Gården ligger høyt og fritt ca. 900 m.o.h. i meget vakre naturomgivelser. Området er godt kjent for sin spesielle geologi, flora og fauna.

Gårdsopphold

Velg rideturer med base på Kvistli Gård. Du får overnatting og bespisning på gården, og velger selv ankomst- og avreisedag. Vi tilbyr fra 2-dagersopphold til 7-dagersopphold.

Tematurer

Bli med på flerdagers rideturer med overnatting utenfor gården. Tematurene er populære turer for de som liker litt større utfordringer.
Man trenger ikke være en veldig erfaren og god rytter for å delta, det viktigste er at man er glad i friluftsliv og at man er vant med å være i aktivitet. Vår innholdsrike tur-meny har ulike turer med forskjellig konsept.

Det er variasjoner i turenes lengde, vanskelighetsgrad og innhold. Vi har flere spennende tema for turene, og hvert år kommer vi med nye tema som skal gi deg enda flere opplevelser. Vi er sikre på at vi har en tur som passer akkurat deg! Turene er også forskjellige med tanke på komfort og standarden på overnattingene.

Vi synes hver tur har sin sjarm, være seg det å overnatte nær stjernene over 1000 m.o.h. i store telt med vedfyring, eller noen bedre overnattinger på hotell. Vi overnatter også ofte på hytter og setrer inne i fjellet. I seterdalene er det et yrende liv om sommeren,
og vi kan oppleve hest, kyr, sau og geit på sommerbeite i sitt rette element.
Bli med på en aktiv og spennende ferie.

Overnatting og bespisning

Bed and breakfast
Vi tilbyr overnatting med frokost-buffet. Vi har alt fra enkeltrom til familerom med flere sengeplasser.

Du bor i hovedhuset på gården med store, hyggelige rom i 2.etg. med WC og vask i gangen. To dobbeltrom med egen dusj og vask. Vi har også et stort og flott dusjanlegg i underetasjen med delikat innredning. Salong og felles TV-stue, samt stor veranda med sofa og nydelig utsikt. Her er det rom for avslapning!!

Pensjonopphold
I tillegg til rideferie tilbyr overnatting inkl. frokost-buffet på gården.Vi tilbyr lunsj og middagsserveing for vår overnattings-gjester. Alle måltidene nytes rundt langbordet i spisestua. Mye av maten stammer fra lokale aktører. Vi serverer god hjemmelaget mat i hjemmekoselige omgivelser. Menyen er variert og består av både tradisjonskost og internasjonale retter.

Vinter på Kvistli

Vi tar imot bestillinger på opphold hele året.
Bestill pensjonsopphold, eller ha selvhushold. Vinteren i Folldal / Dovrefjell er fantastisk!
Vi har mange mil med oppkjørt løypenett rundt gården og omegn. Gårdslivet gir en rolig atmosfære, langt vekk fra kjas og mas.

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 92 46 26 35
E-post: