cbis:2629706

Raumabanen - fra fjord til fjell!

Glitrende fjorder, høye fjelltopper og uslåelig natur er stikkord som beskriver Norge godt. Raumabanen er en toglinje som går fra fjordene rundt Åndalsnes og helt opp til fjellene på Dombås, og togturen i seg selv er såpass unik at den har blitt en egen turistattraksjon.

Langs denne flotte togturen finnes det mange gode tilbud når det kommer til opplevelser, overnattinger og mat - og vi ønsker å inspirere til å hoppe av toget for å nyte en fantastisk del av Norge.
Dombås - Åndalsnes er ruten Raumabanen tar. Om du velger å starte i Åndalsnes eller på Dombås er helt opp til deg og hvor du kommer fra. Fra Dombås går turen gjennom Lesja og Lesjaskog, før du kommer til Bjorli. Her finner du mange av våre medlemmer på veien, og det er absolutt verdt å hoppe av for å nyte en pizza på Avdemsbue, eller leke seg i klatreparken på Bjorli.

Det finnes også flere flotte fotturer, både lange og korte som kan være verdt å bli en ekstra dag i området for å gjennomføre. Vi kan også tilby aktiviteter som Moskussafari eller elgsafari på Dovrefjell!

Når toget passerer Bjorli stuper det nedover mot vakre Romsdalen. Her er det bare å sikre seg vindusplass slik at du kan skue ut på Trollveggen og de andre nydelige severdighetene langs Romsdalen har å by på.

Togbilletter kan bestilles på entur.no !