cbis:2605930
cbis:2605930
cbis:2605930
cbis:2605930

Sjoa Familierafting - SUP

SUP står for Stand Up Paddleboard, og hos Sjoa Familierafting inviterer vi deg og din familie til å bli med på en unik og guidet SUP-opplevelse på elva Gudbrandsdalslågen, hvor du padler gjennom det vakre landskapet, mens elva bærer deg med sitt rolige tempo. Dette er ikke bare en aktivitet, det er en mulighet til å nyte øyeblikkene av ro mens du glir med strømmen, og opplever naturen med en ny og spennende vinkel.
Våre erfarne guider veileder deg gjennom det rolige stykket av elva mellom Otta og Varphaugen, hvor Gudbrandsdalslågen glir stille og fredelig sørover, en SUP tur som kombinerer natur og balanse på vannets overflate for hele familien!

Våre turer tilpasses alle ferdighetsnivåer, så enten du er nybegynner eller en erfaren padler, vil
vår guide ikke bare vise deg hvordan du bruker paddleboardet på ulike måter, men også gi deg muligheten til å velge din egen stil. Du kan lene deg tilbake og nyte roen mens du flyter med strømmen, sitte på brettet og padle med armene, eller stå opp og bruke åren for å bevege deg framover.

For de eventyrlystne er det til og med mulighet for å utføre akrobatiske øvelser eller prøve yoga på brettet.

Gudbrandsdalslågen, med sitt imponerende volum, gir oss en perfekt ramme for denne opplevelsen. Vi utfordrer elva med morsomme øvelser og lek underveis, og turen avsluttes idyllisk ved Varphaugen.

Deltakerne blir utstyrt med våtdrakter, våtsko, hjelm og redningsvest

Kontaktinformasjon

Adresse: Gudbrandsdalsvegen 430, 2670 Otta
E-post: