cbis:2605803
cbis:2605803
cbis:2605803

Sjoa Rafting AS - Åsengjuvet

Bli med på en actionfylt fantastisk raftingdagstur som strekker seg over ca. 26 kilometer – Aasengjuvet, den lengste dagstur på Sjoa som får adrenalinet til å pumpe og passer for de som søker noe utenom det vanlige.
Våre erfarne guider vil sørge for en trygg, men spennende opplevelse. Av hensyn til sikkerheten ønsker vi alltid at guiden blir kjent med mannskapet sitt før vi tar for oss utfordringene i Aasengjuvet. Derfor starter vi med å rafte omtrent 11 kilometer på den morsomste delen av Sjoa, hvor deltakerne også får teste svømmeferdighetene sine – en slags akvatisk oppvarming, om du vil.

Etter en solid lunsj i leiren, tar vi turen opp til Murudalen for å padle det spektakulære Aasengjuvet. Dette er ikke bare en raftingtur og en naturopplevelse, det er som en to-trinns rakett av spenning og utfordringer, designet for de som ønsker å skru opp spenningen og glemme hverdagens kjedeligheter.
Så ta på deg hjelmen og kast deg ut i denne adrenalinfylte ultimate raftingtur, hvor Sjoa viser sine krefter, og skap minner for livet med dine nærmeste!

Deltakerne blir utstyrt med våtdrakter, våtsko, hjelm og redningsvest

Kontaktinformasjon

Adresse: Heidalsvegen 736, 2676 Heidal
E-post: