cbis:2226174
cbis:2226174
cbis:2226174
cbis:2226174
cbis:2226174

Smuksjøseter Fjellstue

Smuksjøseter Fjellstue ligger vakkert til inne i fjellheimen, omkranset av Rondanes storslåtte fjellområde. Fjellstua ligger på 1130 moh. med Rondane nasjonalpark som nærmeste nabo.
Smuksjøseter Fjellstue vil gi deg en fjellopplevelse du ikke har sett maken til!

Smuksjøseter Fjellstue, med ca. 60 års erfaring, ligger vakkert til inne i fjellheimen, omkranset av Rondanes storslåtte fjellområdet. Fjellstua ligger på 1130 m.o.h. og har Rondane Nasjonalpark som nærmeste nabo. Stedet var opprinnelig seter og har vært drevet som fjellstue i 2 generasjoner. Stedet har 23 værelser med dusj og wc, bordtennisrom, trimrom, badstuer, oppvarmet skirom og kafè for dagbesøkende. Aktivitetsleder, teambuilding, selskapslokaler kurs og bryllup.

I februar 2010 sto et nytt bygg med utleieleiligheter ferdig. Noen har massasjebad, sauna og peis. Leiligheter fra 2 - 6 personer, noen med tilknytningsrom.

I nybygget finnes også et fellesrom med sofagruppe, flatskjerm og spisebord til 10 personer, topp moderne hvitevarer inkl. oppvaskmaskin. Mellom husene er det laget en underjordisk korridor.

Både hovedbygget og leilighetsanlegget har gratis bredbåndstilkobling.

I spisesalen serveres frokost, lunsjbord (eller nistepakke/termos) og 3 retters middag m/kaffe i god hjemmelaget smak. Leilighetene kan fås som selvhushold eller med pensjon.

Godt merkede stier og løyper, skiskole (Høvringen), salg av fiskekort, robåtutleie m/vester og kart for sommer og vinterturer.
Vi har en vennlig atmosfære, flotte turstier og et internasjonalt klientell som kommer tilbake år etter år. Stedets vertskap Kari og Roar Skaugen er født og oppvokst i området, og er kjent for sin gjestfrihet og store lokalkunnskap.

Vinterstid blir alle gjester fraktet i beltebiler fra/til Høvringen og Smuksjøseter

Sesong: Vinter ca. 5.2 - 25.4 – Sommer ca. 18.6 - 9.10

Om vinteren "en uforglemmelig transport med beltevogn" inn i fjellheimen. Om sommeren er det bilvei helt inn, mot grensen av nasjonalparken.
Velkommen til Rondane og Smuksjøseter Fjellstue med nye leiligheter!

Se webkamera på www.smuksjoseter.no og værmelding på www.yr.no

Kontaktinformasjon

Adresse: Smuksjøseterveien 506, 2673 Høvringen
E-post: