cbis:1194387
cbis:1194387
cbis:1194387
cbis:1194387
cbis:1194387

Vågå Hotel

Hotellet ligger i fjellbygda Vågå, MIDT i Nasjonalparkriket - omkranset av 3 nasjonalparker; Dovrefjell, Rondane og Jotunheimen. Området byr på mange flotte turmuligheter, sommer som vinter!
Dette er et hjemmekoselig landsbyhotell med nærhet til naturen og norsk tradisjon. Hos oss kan du puste ut og slappe av i vår unike atmosfære, eller reise ut og oppleve norsk kultur og natur på sitt beste. Her har

fjellbygdsdiktere, kunstmalere og eventyrsamlere funnet harmoni og latt seg inspirere av det storslåtte natur- og kulturlandskapet i generasjoner.

​Gamle storgårder og husmannsplasser hviler på små hyller i dalsiden, høyt over det irrgrønne Vågåvatnet, der Jotunheimens snødekte tinder speiler sin panne...Her finner du Vågå Hotel.

Og hit er du velkommen som vår gjest.

Enten du er på gjennomreise til vestlandets fjorder, skal vandre over Besseggen, bestige Galdhøpiggen, eller simpelthen søke noen dager i fred og ro for deg selv. Vågå Hotel er alltid et hyggelig sted å stoppe på.

I spisesalen serverer vi supper, salater og varmretter hver dag.

Et glass aperitif kan inntas i vår trivelige peisestue, som også benyttes til kaffepauser for våre kursgjester.

Om kvelden finnes det mulighet for avslapning i baren, hvis man da ikke velger seg liten svømmetur i vårt basseng med tilhørende sauna.

Vi har kurssaler, der den største har plass inntil 90 personer i kinooppsett.

Vi har 4 grupperom og noen mindre stuer som også kan nyttes som grupperom.

I området rundt finnes det aktiviteter som passer for alle. Merkede turstier av forskjellig lengde og vanskelighetsgrad for deg som vil nyte den vakre naturen vi har rundt oss. For de som ønsker å oppleve tradisjon og kultur, har vi blant annet Munch i Vågå-vandring, Prestgarden i Ullinsvin og Jutulporten, og du kan også få en opplevelse du aldri glemmer på Gardmillom. - en reise fra gård til gård i gudbrandsdalen.

For deg som ønsker noe mer actionfylt, har vi mye å velge mellom. I sentrum har vi Villaparken - en fritidspark med kulebane, hopp i forskjellige størrelser, skatepark og lekeaperat for barn. 5 min fra sentrum finner du Ponderosa Bike Park, et skikkelig adrenalinkick på sykkelsetet!

Reiser du litt utenfor bygda finnes det nye opplevelser på alle kanter! Rafting og juving i Sjoa, toppturer, hundekjøring, fisking, klatring og mye mer. Og viste du at Vågå er rikssenteret for hang- og paragliding, og at folk kommer hit fra alle kanter for å fly i de perfekte forholdene som finnes her? På vinterstid kan du reise til Lemonsjøen å kjøre ski i fantastisk pudderføre, eller utforske naturen på ski i en av de mange oppkjørte skiløypene som fins i fjellområdene rundt oss. Viste du at du også kan gå på Besseggen på vinterstid? Gjendeguiden kan ta deg med dit, og på mange andre toppturer på randonnée-ski.

Ja, i Vågå kan du finne det aller meste!

Ta kontakt med oss på Vågå Hotel, og book deg noen dager for å få en opplevelse du aldri glemmer!

Kontaktinformasjon

Adresse: Vågåveien 45, 2680 Vågå
Telefon: +4799 49 25 35
Email:

Mer informasjon

  • Restaurant
  • Frokost
  • Konferansefasiliteter
  • Treningsrom
  • Rom for allergikere
  • Kjæledyr tillatt
  • Antall rom: 58