Telt Dovre

Her finner du fine teltplasser for telttur med barn

Det finnes så mange flotte steder å telte i naturen og langs veien i Gudbrandsdalen. Her er våre tips!

Slådalen i Vågå

Finndalen i Vågå

 

Ikke nok med at dette området er perfekt for en skikkelig sykkeferie, det er også nok av fine teltplasser i nærheten av veien. Finndalen er også verdt å utforske. Denne sidedalen byr på vakkert kulturlandskap og gode fiskemuligheter i elva Finna.

Pollvatnet i Skjåk

Pollvatnet Skjåk

 

Dette vakre området er virkelig verdt å utforske. Pollvatnet er et bra fiskevann og Ottaelva renner stille gjennom. Slam fra i Breheimen har farget elva grønn. Skjåk Almenning selger fiskekort og har en gapahuk ved Pollodden. 

Grimsdalen

Telt Grimsdalen

 

Også omtalt som «Norges vakreste seterdal» er Grimdalen en perle å besøke. Her er det viktig å følge regler om telting på tilrettelagte teltplasser langs veien. Vårt best tips er å legge seg på campingplassen nedenfor Grimsdalshytta og ta enn av måltidene der. De er kjent for både rømmegrøten og vaflene sine.

Dalsida

Hengekøye Dalsida

 

Den helt spesielle dalen på Lesja er en opplevelse bare å kjøre inn i. Her finner du den nydelige elva Jora, og flere fine telplasser kort vei fra bilen. Det er også flotte fiskemuligheter her, så husk fiskestang! Lesja Fjellstyre selger fiskekort.