cbis:2605863
cbis:2605863
cbis:2605863
cbis:2605863
cbis:2605863

Sjoa Familierafting - Familierafting

Bli med på et spennende familieeventyr på Gudbrandsdalslågen med Sjoa Familierafting!

Vi skaper minner for livet, og gir deg og din familie den ultimate kombinasjonen av spenning, trygghet og moro.
Vår beliggenhet ved elva gir oss det perfekte utgangspunktet for å gi dere en unik raftingopplevelse med minst mulig busstransport. Våre erfarne guider tilpasser turen etter familiens ønsker og ferdighetsnivå.

Uansett om dere ikke har raftet før eller er erfarne raftere, sørger vi for at alle får en trygg, morsom og minnerik raftingtur nedover elva.

Opplevelsen starter med utdeling av utstyr på Varphaugen, deretter begir vi oss til flåtene og setter kursen ut på Gudbrandsdalslågen. Med omtrent 7-8 kilometer med padling foran oss, begynner vi rolig for å gi nødvendig instruksjon og trening. Etter hvert utfordrer vi elva, hopper i vannet og nyter en herlig svømmetur i strømmen. Turen byr på fart og spenning, og gir dere mulighet til lek og bading underveis.

Når rafting turen når sin ende, blir dere hentet av bussen og kjørt tilbake til utgangspunktet, Varphaugen. Der kan hele familien avslutte dagen med en velfortjent dusj, og kose seg med deilige forfriskninger som is og vafler fra kafeen, mens dere gjenopplever høydepunktene gjennom bilder fra raftingopplevelsen.

Ta med familien på en adrenalinfylt dag på Gudbrandsdalslågen med Sjoa Familierafting – der moro og sikkerhet går hånd i hånd for å skape uforglemmelige øyeblikk sammen!

Deltakerne blir utstyrt med våtdrakter, våtsko, hjelm og redningsvest

Kontaktinformasjon

Adresse: Gudbrandsdalsvegen 430, 2670 Otta
E-post: