Sjodalen Hyttetun og Camping

Adresse: Sjodalsvegen 1234, 2683 TESSANDEN
Beliggenhet: Sjodalen (Fjellområde, Skogsområde)
Vis kart

Hytter | Sjodalen Hyttetun og Camping byr på idyllisk overnatting med selvhushold eller hoteltom i skogen konsept i praktfulle omgivelser midt i indrefileten av det Norge har å by på i form av natur, opplevelser og nasjonalromantikk.
Vi tilbyr overnatting i:

* Eventyrhytter
* Villmarkshytter
* Svevetelt
* Camping
* Glamping

Sjodalen Hyttetun og Camping byr på alt fra rimelig overnatting med selvhushold til hotellrom i skogen konsept. Alt i praktfulle omgivelser midt i indrefileten av det Norge har å by på i form av natur, opplevelser og nasjonalromantikk. Vi har ti hytter med dusj/toalett og to soverom som passer til 4-5 personer, og to av enklere standard. Vi har også våre nye Eventyrhytter, som ofte omtales Hobbit hyttene. Her er det plass til 2 personer i oppredd seng. I tillegg har vi oppstillingsplass for bobiler og caravaner, 20 av dem med strøm, samt teltplasser. For de som ønsker å sveve i telt, har vi 5 Svevetelt slått opp fra 15 juni til 1 september.
Vi ligger idyllisk til i skogbrynet i dalbunnen like ved Nasjonal turistvei Valdresflya (Fv51), 850 m.o.h, og grenser til Sjoa, av mange rangert som Norges beste rafting elv. Sørover er det bare 20 kilometer til Besseggen og Gjende, mens alpinanlegget ved Lemonsjøen ligger 16 kilometer lenger nord.

I sommersesongen er turen over Besseggen den mest populære, men det finnes også en rekke andre turmuligheter, både til de mange lokale 2000 meter toppene i området, men også mindre krevende turer som for eksempel Hulderstigen som snor seg gjennom dalen langs Sjoa. I elven er det i tillegg til rafting også muligheter for å sette ut en kajakk, fiske eller bade. Sjodalen er et eldorado for dem som liker å sykle. Her er en uendelighet av muligheter på spennende grus- og skogsbilveier, og litt i terrenget for dem som måtte ønske det. I Lemonsjø området er det bygget egen sykkelpark.

Gjennom vinteren er det over 80 kilometer med merkede og preparerte skiløyper i området. Flere av dem går gjennom hyttetunet og gjør den store Gammen vår til et naturlig sted å stoppe for en rast med en vaffel/svele og en varm eller kald forfriskning.
For dem som ikke ønsker å lage maten selv kan vi også tilby servering med alt fra frokost til selskapsmat. Her har vi også kiosk og enkelte dagligvarer og skal nok kunne hjelpe de som har glemt eller sluppet opp for det mest nødvendige. Gammen Fjellpub er åpent hele sommersesonger og noen helger utover høst og vinter, her har vi alle rettigheter. Gammen Fjellpub kan også leies til arrangementer, ta kontakt for pris. Nyhet sommer 2022 er utleie av vår lune Nordlyslavo.
 
Vi tilbyr mange aktiviteter som:
 
• Hundekjøring | Sommer og vinter
• Rafting | I den topprangerte raftingelva Sjoa
• Sagaskogen | Stier rundt campingplassen med ulike spennende historier
• Treningsløyper | For de som ønsker å være aktive på ferien
• Saga 61 grader ° N | Vårt utendørs Escaperoom
• Guiding | Lokale turer og fjellturer
 
Åpningstider:
Vi har åpent hele året!
Dersom folk vil til fjells med hund på nyttårsaften (vekk fra raketter og lyd), holder vi åpen Gammen på nyttårsaften.

Fasiliteter og tjenester

Nær fjell Skogsområde Fjellområde
Informasjon om bygning
Antall barer 1
Fasiliteter
Kjøkken tilgjengelig Gratis Wi-fi
Fritidsfasiliteter i området
Fjellvandring
Spise og drikke
Room service Restaurant Bar Frokost
Spesielle behov
Kjæledyr tillatt

Policies

Ankomst (tidligste)
16:00 - 00:00
Avreise (siste)
00:00 - 11:00

Kontaktinformasjon


Kontakt oss

Nasjonalparkriket Reiseliv AS
Ola Dahls Gate 1
2670 Otta

Send epost
Bestillingsvilkår

Bestill online

Offisiell bookingside for Nord-Gudbrandsdalen

- Bredt utvalg av aktiviteter
- Sikker betaling med kort eller Vipps

- Raskt og enkelt

Kontakt oss

Nasjonalparkriket Reiseliv AS
Ola Dahls Gate 1
2670 Otta

Send epost
Bestillingsvilkår

Bestill online

Offisiell bookingside for Nord-Gudbrandsdalen

- Bredt utvalg av aktiviteter
- Sikker betaling med kort eller Vipps

- Raskt og enkelt

Build: 23.05.2024 03:17:29, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7757.cbischannel-24818.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails