Fiske

Fem barnevennlige fiskeplasser i Nord-Gudbrandsdalen

Hvem vil vel ikke gi barnet sitt gleden av å få fisk? Her i Nord-Gudbrandsdalen er vi heldige å ha et enormt utvalg av gode fiskevann. Men hvor skal man starte? Og hva passer bra til fisketur med barn? Her er fem fine fiskeplasser du kan dra til med barn.

Pollvatnet er et fantastisk fiskevann med svært god fiskebestand. Her er enkelt å finne en god fiskeplass, og ikke minst er det kjent for å være et skikkelig godt fiskevann. 

Lesjaskogsvatnet er vannskillet mellom Gudbrandsdalslågen og elven Rauma. Dette vannet er perfekt for familieturer og har både muligheter for fisking fra land, og på vannet. Start fisketuren ved Lesjaskogsvatnet Camping for flere gode fiskeplasser og mulighet for å låne båt, om dere skulle ønske å prøve fiskelykken på vannet. 

Søre Høvringsvatnet på Høvringen er en kjempefint vann på vei inn mot Peer Gynt-hytta. Her er det svært enkelt å komme seg rundt vannet og det er store muligheter for fin fisk, både for store og små. Ta kontakt med Smuksjøseter Fjellstue for mer info om fiskekort.

Øvre Sjodalsvatnet er et stort, men svært godt fiskevann. Her er det flere fine turisthytter i nærheten som dere kan å benytte dere av til overnatting. Vertskapet på fjellhyttene er også svært behjelpelige med å tipse om akkurat hvor de aller beste plassene i vannet er.

Lemonsjøen er kjent for gode fiskemuligheter. Her kan man enten gå rundt vannet på leting etter vak eller låne en kano for å raskere krysse på tvers av vannet. Vårt beste tips her er å legge dere inn på Lemonsjøen Fjellstue. Ikke bare serverer de fantastisk mat, de gir også villig bort gode fiskeplasser til unge lovende fiskeentusiaster.

Les mer om fiskekort og de ulike fiskeområdene her!